Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nouă ofertanți pentru Inelul rutier metropolitan al Oradiei

Marți, 6 decembrie, a fost termenul limită de depunere a ofertelor pentru proiectarea și execuția Inelului rutier metropolitan.

Inelul rutier metropolitan va avea o lungime de 17 kilometri și va ocoli municipiul Oradea prin partea de sud. Lucrările au fost licitate pe două loturi. Primul tronson are o lungime de 9 kilometri și este cuprins între Nojorid și viaductul care va fi construit peste DN76, la ieșirea din Băile Felix. Cel de-al doilea sector de drum pornește de la acest viaduct și ajunge în Orșorhei, ocolind localitățile Băile 1 Mai și Cheriu.

Ofertanți

Nouă firme și asocieri de firme unice au depus oferte pentru realizarea acestui proiect (aceeași firmă sau asociere de firme a depus oferte ori pentru un lot, ori pentru amândouă).

Astfel, pentru lotul 1 au fost depuse oferte de la: (1) Dumexim, (2) Construcții Erbașu, (3) PORR Construct, (4) DIMEX-2000 Company (Lider), Mirghis & Mayer, SC Proiect-Construct Regiunea Transilvania, (5) SSAB-AG (Lider), Hystrostroy AD, Perfect Consult Europe S.R.L., (6) Drum Asfalt (Lider), Ilgaz Inșaat Ticaret Anonim Sirketi, Trameco, (7) ASFAMIXT (Lider), Dacia Faber S.R.L., OPR Asfalt.

Pentru lotul 2 au fost depuse oferte de la: (1) Construcții Erbașu, (2) PORR Construct, (3) DIMEX-2000 Company (Lider), Mirghis & Mayer, SC Proiect-Construct Regiunea Transilvania, (4) SSAB-AG (Lider), Hystrostroy AD, Perfect Consult Europe S.R.L., (5) OPR Asfalt (Lider), Dacia Faber S.R.L., Asfamixt.

Obiectivul de investiții „Inel Rutier Metropolitan Oradea – Lot 1: km 0+000 – 9+055 și Lotul 2: km 9+055 – 17+017” va fi finanțat prin Programul Național „Anghel Saligny”, din alocările pentru Municipiul Oradea și Consiliul Județean Bihor. Contribuția guvernamentală va reprezenta 80% din valoarea totală a investiției, iar 20% reprezintă contribuția Consiliului Județean Bihor și a Primăriei Oradea.

Valoarea estimată a proiectului este cuprinsă între 196.753.661,05 și 216.429.027,16 lei, fără TVA. Durata contractului va fi de 24 de luni, din care 6 luni pentru realizarea proiectului tehnic și 18 luni pentru execuție.

Pentru realizarea acestei investiții, Consiliul Județean Bihor a încheiat protocoale de colaborare cu Primăria Municipiului Oradea și primăriile comunelor Oșorhei, Sânmartin și Nojorid.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noutățile în domeniul fiscal sunt analizate și dezbătute la TaxEU Forum 2023

Articolul următor

ROMGAZ, investiție de 300.000 lei la ASE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share