Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noutățile în domeniul fiscal sunt analizate și dezbătute la TaxEU Forum 2023

Noile reglementări fiscale, modificările legislative și impactul acestora asupra mediului economic din România vor fi discutate la TaxEU Forum 2023, cel mai important eveniment de legislație și fiscalitate. Pe 9-10 februarie, la Hotel JW Marriott din București, evenimentul aduce împreună specialiști apreciați, practicieni cu activitate recunoscută pe piața locală, reprezentați ai Ministerului de Finanțe și consultanți cu experiență dovedită.

Timp de două zile, participanții vor avea acces la informații actuale despre impactul noilor schimbări fiscale, prezentările și dezbaterile fiind susținute de unele dintre cele mai mari și active firme de consultanță fiscală de la noi: Taxhouse-Taxand România, EY România, Biriș Goran, BDO România, PwC România, Grant Thornton România, RSM Romania, TPA România, bpv Grigorescu Ștefănică, Crowe România.

Ajunsă la cea de-a 17-a ediție, conferința TaxEU Forum aduce pe 9 februarie în prim-plan subiecte de mare interes, oferind răspunsuri la unele dintre cele mai importante întrebări. Printre temele ce vor fi abordate se numără:

  • Modificările Fiscale – Impactul asupra contribuabililor ca urmare a modificărilor fiscale pentru anul 2023
  • Codul Fiscal – Modificări importante aduse la prevederile Codului Fiscal pentru anul 2023
  • TVA – Prevederi aplicabile în domeniul TVA începând cu 2023. Aspecte practice privind aplicarea TVA
  • Legislația Muncii – Noua directivă privind stabilirea salariilor minime în Uniunea Europeană
  • Digitalizarea Fiscală – Noutăți privind RO-eFactura și provocări privind implementarea raportărilor fiscale SAF-T
  • Controlul Fiscal – Reguli și responsabilități privind efectuarea inspecțiilor fiscale de către instituțiile specializate

În cea de-a doua zi a evenimentului, pe 10 februarie, participanții vor avea ocazia să aprofundeze în cadrul seminarelor specializate spețele actuale și să primească soluții aplicate pentru provocările generate de legislația în vigoare.

OFERTĂ SPECIALĂ DE PARTICIPARE

Până pe 31 decembrie 2022 cei care se înregistrează la noua ediție TaxEU Forum beneficiază de un preț redus prin oferta Early-Bird. Înscrierile sunt deschise și se pot face pe www.taxeu.ro.

 

Dintre specialiștii invitați la această ediție: Alex Milcev (Partener, Lider al Departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, EY România & Moldova), Daniel Anghel (Tax, Legal & People Services Leader, PwC România), Angela Roșca (Managing Partner, Taxhouse-Taxand România), Gabriel Biriș (Co-Managing Partner, Biriș Goran SPARL), Dan Schwartz (Managing Partner, RSM Romania), Anca Grigorescu (Partener, bpv Grigorescu Ștefănică), Dan Bărăscu (Partener Coordonator Servicii Fiscale, BDO România), Daniela Zar (Partener | FCCA | Membru CCF, TPA România), Mitel Spătaru (Tax Partner, Crowe România), Georgeta Toma (Șef Serviciu, Direcția Generală de Legislație Fiscală și Reglementări Vamale și Contabile Ministerul Finanțelor), Mariana Vizoli (Independent Tax Consultant), Corina Mîndoiu (Partener, Departamentul Impozit pe Venit și Contribuții Sociale, EY România), Ionela Florescu (Tax Partner România & Moldova, Grant Thornton).

Pentru a fi la curent cu noutățile despre TaxEU Forum, vă invităm să urmăriți pagina oficială de Facebook, evenimentul creat special, dar și pagina de LinkedIn a evenimentului.

 

TaxEU Forum este un eveniment organizat de Evensys, o companie de planificare de evenimente, cu peste 16 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminare proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un lanț de magazine din Bistrița elimină de la raft produsele austriece

Articolul următor

Nouă ofertanți pentru Inelul rutier metropolitan al Oradiei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share