Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tinerii antreprenorii francofoni se vor forma la Cluj

Suntem onorați să anunțăm inaugurarea primului centru de formare, integrare profesională și sprijin pentru tinerii antreprenori din România, Centre d'Employabilité Francophone (CEF) în cadrul universității noastre.
La ceremonia de inaugurare au participat atât antreprenori în devenire, cât și consacrați | Foto: USAMV

Un centru de antreprenoriat pentru studenții francofoni a fost inaugurat de către Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV).

“Suntem onorați să anunțăm inaugurarea primului centru de formare, integrare profesională și sprijin pentru tinerii antreprenori din România, Centre d’Employabilité Francophone (CEF) în cadrul universității noastre.

Creat cu sprijinul și în parteneriat cu Agence Universitaire de la Francophonie în Europa centrală și orientală, CEF se adresează tuturor studenților francofoni care doresc să beneficieze de un spațiu foarte bine dotat din punct de vedere tehnologic pentru stimularea creativității și a sinergiei”, a precizat conducerea USAMV.

Suntem onorați să anunțăm inaugurarea primului centru de formare, integrare profesională și sprijin pentru tinerii antreprenori din România, Centre d’Employabilité Francophone (CEF)

Degustare de vinuri franțuzești

CEF își propune să îi însoțească pe studenții francofoni în eforturile lor de a deveni tineri antreprenori, să îi sprijine cu sfaturi, informații utile pentru o mai bună orientare profesională și să îi îndrume în ceea ce privește angajarea, perfecționarea competențelor transversale și certificările profesionale pentru o inserție mai rapidă pe piața muncii.

La ceremonia de inaugurare au participat reprezentanți ai Agenției Universitare a Francofoniei în Europa Centrală și Orientală, cadre didactice, cercetători și studenți ai USAMV, membri ai comunității de afaceri francofone din Transilvania. Seara s-a încheiat cu o degustare de vinuri “à la française”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Claudiu Andrei Keșeru, fotbalist român. Poveste de succes

Articolul următor
FCC Construccion

WeBuild a semnat contractul pentru linia "de TGV” de la granița cu Ungaria

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share