Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HELLA a inaugurat la Oradea un nou centru tehnic automotive

Sediul devine funcțional începând cu decembrie 2022, cu o echipă de bază de 15 specialiști, care deja lucrează în HELLA din toamna acestui an

În următorii doi ani, HELLA va avea aproximativ 100 de angajați în Oradea care vor dezvolta produse pentru mașina electrică

Furnizor de renume mondial în industria automotive, HELLA inaugurează, la sfârșitul acestui an, sediul centrului de proiectare și dezvoltare din Oradea. Este a patra locație cu acest profil din HELLA România, după centrul din Craiova și cele două din Timișoara. Noul HELLA Technical Center Oradea va atrage aproximativ 100 de specialiști în următorii doi ani, care, inițial, vor dezvolta produse inovatoare în parteneriat cu colegii lor din centrul tehnic de la Timișoara, urmând ca la sfârșitul acelei perioade să câștige autonomie pe proiecte.

15 angajați

Noua locație se inaugurează la începutul lunii decembrie, având deja o echipă de 15 angajați care sunt implicați în proiecte ale HELLA Technical Center Timișoara, care sprijină formarea centrului de la Oradea.

Specialiștii orădeni lucrează la dezvoltarea soluțiilor pentru produse destinate vehiculelor electrice, precum sistemele de management al bateriei și convertoarele de tensiune.

Sebastian Nicoară

Sebastian Nicoară este director al noului centru de la Oradea, după ce a condus departamentul de dezvoltare al Power Electronics din HELLA Technical Center Timișoara. Cu o experiență de 17 ani în HELLA România, Sebastian Nicoară va contribui la creșterea noii locației, aplicând strategia și viziunea globală a companiei, aceea de a oferi un cadru de lucru stabil, în care angajații își pot valorifica potențialul, conectați la o industrie cu tehnologii ale viitorului.

Ne bucurăm să deschidem acest nou capitol pentru HELLA, într-un oraș ca Oradea, unde suntem sprijiniți de partenerii din comunitate să creștem sănătos, cu aportul specialiștilor locali. La fel ca la început, la Timișoara, unde astăzi avem o locație cu 800 de angajați, colaborări cu echipe globale și independență în gestionarea proiectelor, și la Oradea perspectiva este de creștere. Produsele dezvoltate aici, care vor fi realizate în fabrici HELLA din România și din lume, vor echipa cele mai noi modele de automobile, iar colegii orădeni vor fi mândri că rezultatul muncii lor se va regăsi în mașinile viitorului”, spune Sebastian Nicoară.

Centrul tehnic de la Oradea oferă oportunități de carieră pentru tineri, absolvenți și studenți, dar și pentru profesioniști cu experiență care pot ocupa poziții de conducere. Domeniile în care se fac angajări sunt software, hardware și inginerie mecanică, dar și managementul proiectelor sau calitate și Functional Safety, cu responsabilitate pentru siguranța produselor HELLA.

Compania automotive are în țara noastră cinci centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție, situate în Timișoara, Arad, Lugoj, Craiova, Iași și Oradea, cu aproximativ 5.000 de angajați.

Total
6
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Attila Cseke, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 62 de noi contracte de finanțare pentru transport prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Localități din opt județe ale Transilvaniei primesc bani europeni pentru transport eco

Articolul următor

Transilvania Investments a scos 6 hoteluri la închiriat

Citește și:
Bogdan Ciungradi este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB).
Citeste mai mult

AROBS și-a adus director de la Noriel

Multinaționala de software cu sediu la Cluj a decis să își consolideze departamentul financiar în condițiile numeroaselor sale…
Zi de Zi știri economice:
Total
6
Share