Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transilvania Investments a scos 6 hoteluri la închiriat

Oportunități de business pe litoralul românesc: șase hoteluri din portofoliul Transilvania Investments sunt pregătite pentru închiriere.

Șase hoteluri și un restaurant de pe litoralul Mării Negre, în stațiunile Saturn și Eforie Nord, vor fi scoase la licitație în vederea închirierii. Cu amplasamente pe sau în apropierea plajei, hotelurile pot deveni zone strategice de investiții pentru cei care caută oportunități de dezvoltare în domeniu. Locațiile sunt scoase la licitație de compania THR Marea Neagră, la care Transilvania Investments deține 78,6% din acțiuni.

Complexul hotelier Bran-Brad-Bega este deja în atenția investitorilor, prin mixtul de servicii pe care îl oferă – cazare, restaurant și centru wellness. Hotelul este cotat la 4 stele și a beneficiat, în ultimii ani, de investiții în renovarea piscinei exterioare și a altor zone din complex. Cu peste 200 de camere și amplasarea în imediata vecinătate a plajei, este unul dintre cele mai atractive hoteluri din Eforie Nord.

Hotelurile Aida, Siret și Sirena (foto) sunt dedicate, în mod tradițional, turismului familial. Antreprenorii care își doresc să înceapă sau să își dezvolte afacerile de la malul Mării Negre pot opta în funcție de mărimea hotelului, acestea având între 150 și 300 de camere. Toate cele trei hoteluri se află în imediata apropiere a plajei din stațiunea Saturn”, conform Transilvania Investments.

Licitații pentru închiriere vor fi organizate și pentru Restaurantul Prahova și hotelurile Semiramis, Tosca din Saturn. Ele sunt programate între 16 și 20 decembrie. Caietele de sarcini se achiziționează de la THR sau în format electronic până în 14 decembrie, aceasta aducând și dreptul de a vizita locațiile înainte de organizarea licitațiilor.

Ce se licitează

  • Complex hotelier Bran – Brad – Bega (Eforie Nord) – 16 decembrie
  • Complex hotelier Aida (Saturn – 19 decembrie
  • Restaurant Prahova (Saturn) – 19 decembrie
  • Complex hotelier Semiramis (Saturn) – 19 decembrie
  • Complex hotelier Tosca (Saturn) – 20 decembrie
  • Complex hotelier Siret (Saturn) – 20 decembrie
  • Complex hotelier Sirena (Saturn) – 20 decembrie

Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din România, listat pe Bursa de Valori București. Misiunea fondului este de a maximiza randamentele investitorilor, prin administrarea unui portofoliu complex de active ce include companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie si IT.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

HELLA a inaugurat la Oradea un nou centru tehnic automotive

Articolul următor

Spital de boli infecțioase la Oradea, de circa 600 milioane de lei, finanțat prin PNRR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share