Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Director de unitate din DEER, premiat la Gala InvestEnergy

Un specialist din cadrul societății Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj a fost premiat în cadrul evenimentului din capitală.

Eduard Antal David, premiant al Galei InvestEnergy, este director unitate operațiuni rețea Transilvania Sud în cadrul DEER. “Un lider activ, întotdeauna alături de echipa sa. Un specialist devotat profesiei, un extraordinar coordonator, având abilități excelente de comunicare, dar și un simț al umorului bine dezvoltat”, a fost portretizat directorul din DEER.

 

Născut și crescut în locuința de servire operativă a unei stații de înaltă tensiune din județul Brașov, s-a considerat dintotdeauna aparținător în totalitate al Sistemului Energetic Național. În 1995 s-a angajat în cadrul Societății de Distribuție și Furnizare a Energiei Electrice Brașov, devenind, la 20 de ani, cel mai tânăr șef de tură într-o stație electrică de 110/20 kV.

După absolvirea, în 1998, a Facultății de Electrotehnică din cadrul Universității Transilvania din Brașov și obținerea diplomei de inginer în profilul electric, ascensiunea sa profesională a fost constantă. A ocupat, de-a lungul anilor, diferite funcții de conducere, în cadrul Sucursalei Brașov a Filialei de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, cât și în cadrul altor entități ale grupului Electrica sau din zona privată.

În parcursul profesional a avut ocazia să coordoneze echipe de până la 1.500 de persoane, scopul fiind acela de lider întotdeauna alături de echipa sa. Din 2021, ocupă actuala funcție în cadrul DEER. Principala sa preocupare a fost de a stabili noi soluții tehnice în dezvoltarea instalațiilor electrice, cu focus maxim pe digitalizarea și automatizarea sistemului de distribuție, reorganizarea și eficientizarea activității.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Institutul Barițiu cooptează businessmenii Clujului

Articolul următor

Proiect pentru racordarea la apă și canalizare a locuitorilor din 14 comune arădene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share