Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Contracte în valoare de 24,2 milioane de euro prin PNRR pentru dezvoltarea Aradului

Primarul Aradului, Călin Bibarț a semnat joi, 15 decembrie 2022, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației noi contracte de finanțare din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, în valoare totală de 24,2 milioane euro.

Un contract ce face parte din Componenta 5 – Valul renovării, (cererea 1) care prevede reabilitarea termică și creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe, în valoare de 18.296.691,36 lei și un altul (cererea 3) în valoare de 14.743.486,50 lei, pentru reabilitarea termică în total a 13 blocuri.

Renovarea școlilor

Alt contract de reabilitare termică și modernizare a Școalii Gimnaziale „Caius Iacob”, Componenta 5. Valul renovării – Runda 1, are valoare de 9.393.102,32 lei, iar altul pentru renovarea Colegiul Național „Vasile Goldiș” Componenta 5. Valul renovării – Runda 1, are valoare de 11.720.161,07 lei.

A mai fost semnat un contract de finanțare pentru modernizarea și sporirea flotei de tramvaie, mobilitate urbană, pentru încă 6 tramvaie dublu articulate. Contractul are o valoare de 64.856.572,50 lei.

Sunt contracte ce vor contribui, alături de cele semnate deja, la dezvoltarea orașului, pentru creșterea calității vieții arădenilor”, a declarat Călin Bibarț, primarul Aradului.

Total
7
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pomana Porcului, duminică la Pecica

Articolul următor

Peste 3 milioane de lei pentru iluminatul public cu LED la Ardud

Citește și:
Citeste mai mult

Tichete cadou de Ziua Bărbatului

Propunerea vine din partea Gabrielei Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. „Vin cu o veste bună…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
7
Share