Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Global Vision a sărbătorit 18 ani; planuri de expansiune și o nouă identitate vizuală

Global Vision dezvăluie noua identitate vizuală, cu o nouă siglă și un nou website, care se aliniază cu poziționarea companiei și reflectă evoluția timp de 18 ani pe piața românească, cu experiență și planuri de dezvoltare la nivelul Europei Centrale și de Est.

În prezent, strategia Global Vision se concentrează pe o abordare integrată, mai agilă și mai flexibilă, care acoperă întregul spectru de servicii imobiliare – construcții, dezvoltare și administrarea proprietăților.

“Ne-am propus să aducem mai aproape de clienții și partenerii noștri, filosofia și valorile de business ale Global Vision, prin identitate vizuală și instrumente de business remodelate. În acești 18 ani, am primit constant aprecierea și recunoașterea contribuției importante pe care compania noastră a avut-o în cel puțin două direcții de dezvoltare a economiei. Prima direcție este cea a modernizării sectorului de spații de producție, logistică și birouri, prin cei peste jumatate de milion de metri pătrați dezvoltați, construiți și puși la dispoziția a sute de companii importante din întreaga lume, în 8 orașe mari din România. Cea de-a doua direcție este atragerea de investiții și investitori în proiecte strategice de scară largă, menite să asigure dezvoltarea durabilă a diferitelor regiuni economice. Proiectele Constanța Business Park sau Timișoara Industrial Park, precum și parteneriatul nostru cu Globalworth sunt exemple relevante în acest sens”, spune Sorin Preda, CEO și Fondator Global Vision.

Viziunea companiei reprezintă angajamentul de a sprijini dezvoltarea comunităților locale prin investiții în proiecte imobiliare sustenabile.

Ca dezvoltator, Global Vision își propune să investească în puncte strategice care oferă un potențial versatil de dezvoltare, avand căi bune de access, sau în care urmează să fie livrate proiecte de infrastructură în viitorul apropiat, pentru o dezvoltare durabilă în diferite zone din țară.

“În calitate de dezvoltator și investitor local, suntem ancorați în mediul de afaceri și economic local și vom continua în aceeași manieră. Înțelegem potențialul pe care această piață îl are de oferit și continuăm să descoperim cea mai mare parte a acestuia, să investim în îmbunătățirea infrastructurii de transporturi și în diversificarea energiei, precum și în forța de muncă și personalul local. În fiecare regiune în care ne desfășurăm activitatea, sprijinim comunitatea locală prin susținerea economiei și culturii locale. Prin modul în care ne gestionăm activitatea, suntem pregătiți să facem față provocărilor, în orice mediu turbulent. Avand resurse solide și un portofoliu unic, orientat către clienți, construim în continuare, o comunitate de afaceri diversificată. Acesta este, în cele din urmă, motivul pentru care am simțit că este momentul să aducem o notă mai personală și o identitate mai puternică a mărcii noastre”, a adăugat Serban Juverdeanu, Head of Development Global Vision.

Global Vision este o companie românească, fondată în urmă cu 18 ani, care asigură servicii de dezvoltare, proiectare, management de proiect și construcții, administrarea proiectelor imobiliare deținute de investitori privați și instituționali din România și Europa Centrală și de Est.

Până în prezent, a dezvoltat și construit peste 1.700.000 mp și administrează aproximativ 800.000 mp în cadrul diviziei de Asset & Property Management. În 2022, Global Vision a livrat peste 100.000 mp de spații industriale și logistice, în București și în țară, în puncte strategice, bine conectate atât rutier și feroviar, cât și aerian și maritim.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Autostrada Transilvania (A3) Nădășelu - Zimbor, poate în trimestrele III-IV ale anului 2024… Sâmbăta trecută am filmat din dronă toți cei 30 km ai acestei secțiuni din A3.

Asociația Pro Infrastructură: Ritmul lucrărilor pe autostrada Cluj - Sălaj va încetini

Articolul următor

New International Co-living Summit to launch at MIPIM 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share