Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nidec Corporation – colaborare cu Facultatea de Litere (Universitatea Oradea)

În 15 decembrie 2022, a avut loc inaugurarea sălii pentru lucrările practice ale specializărilor de limba și literatura franceză, amenajată de compania Nidec la Facultatea de Litere a Universității Oradea.

Reprezentanții companiei Raul Gutin și Ligia Caojdan au fost prezenți la Facultatea de Litere și s-au întâlnit cu conducerea facultății și cu cea a Departamentului de Limba și literatura franceză-germană. Discuțiile au dus la stabilirea formelor de colaborare viitoare. Compania propune ca pe viitor să organizeze work-shopuri în vederea consilierii studenților despre piața muncii. Trebuie subliniat faptul că foarte mulți absolvenți ai Facultății de Litere sunt angajați ai companiei.

Despre Nidec

Nidec Corporation este lider de piață în producția de motoare electrice, cu o tradiție din 1973 începută în Kyoto, Japonia. Compania are o prezență globală în peste 50 de țări, prin aproximativ 300 de companii care însumează peste 145.000 de angajați.

Nidec Oradea oferă servicii de producție, inginerie și suport administrativ pentru mai multe companii din grupul Nidec din Europa. Campusul ultramodern din Oradea și-a început activitatea în 2015 și are peste 500 de angajați, cu planuri de dezvoltare. Activitățile desfășurate în Oradea acoperă o gamă profesională largă și necesită specialiști din diferite domenii. Printre acestea se regăsesc specialiștii în comunicare profesională în limbi străine, în special franceză, dar și germană.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a aprobat Studiul de Fezabilitate pentru Parcul Industrial Marghita

Articolul următor

Erbașu a semnat contractul de preluare a terenului pentru hotelul pe care-l va construi la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share