Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Angajații de la filatura din Șimleu s-au reunit la final de an

Conducerea companiei Silvania Worsted Spinning (SWS) a organizat o reuniune cu o parte a angajaților fabricii din orașul Șimleu Silvaniei.

Conducerea companiei Silvania Worsted Spinning (SWS) a organizat o reuniune cu o parte a angajaților fabricii din orașul Șimleu Silvaniei.

“Alături de schimbul A, am încheiat seria ieșirilor alături de colegi. Ne-am bucurat că și în acest an am reușit să ieșim împreună”, au relatat reprezentanții SWS. În primăvară, compania anunța prima sa recrutare a unei persoane refugiate din Ucraina.

La declanșarea războiului, SWS a organizat o campanie internă pentru strângerea de donații. Aceasta a constat în alimente neperisabile, obiecte de igienă personală și de strictă necesitate pentru refugiații care intră în România.

În februarie, filatura de lână pieptănată din județul Sălaj a declanșat o campanie de recrutare de personal, printre pozițiile vizate fiind operator de producție și contabil. Afacerile filaturii din grupul german Suedwolle, însă deținută integral de ISBE Holding (Elveția), au urcat, anul trecut, la 240 de milioane de lei, însă pierderea s-a majorat la 3,5 milioane de lei.

Numărul angajaților SWS era atunci de 268 de persoane. Strategia pe 2021 viza, conform managementului societății, continuarea proiectelor începute în anii anteriori, creșterea eficienței în producție, inovația la nivelul întregului grup.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Scopul a fost de a face schimb de informații privind aeroporturile și regiunile verzi, la invitația proiectului OLGA

Aeroportul Cluj, prezent la Parlamentul European

Articolul următor

Centrul intermodal de la Aeroportul Timișoara, proiect de zeci de milioane de euro, ajunge în faza PUZ

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share