Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Comunitatea RBL Cluj și-a sporit efectivele cu 50%

Membrii clujeni ai Romanian Business Leaders (RBL) au sărbătorit reușitele din acest an și și-au făcut planuri “îndrăznețe” pentru 2023.
Antreprenorii clujeni pregătesc prima lor mare conferință din 2023 | Foto: RBL

Membrii clujeni ai Romanian Business Leaders (RBL) au sărbătorit reușitele din acest an și și-au făcut planuri “îndrăznețe” pentru 2023.

“Suntem bucuroși că, în acest an, comunitatea RBL Cluj a crescut cu 50%. De asemenea, sunt entuziasmați de organizarea primului eveniment al anului 2023, Conferința Regionala RBL Cluj, programată în 16 Martie”, a anunțat conducerea organizației clujene.

La finalul acestui an, reprezentanții naționali ai RBL au făcut parte din delegația Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR) la o întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă pentru a pune în discuție situația macroeconomică curentă și temele prioritare ale întregului mediu de afaceri.

Printre teme s-au numărat stabilitatea macroeconomică, implementare a programelor cu finanțare UE, diminuarea poverii administrative, debirocratizarea și simplificarea administrativă, colaborarea constantă între autorități și mediul privat, planuri de acțiuni dedicate în sănătate și educație.

Patru județe din Transilvania, acoperite de noi filiale

RBL Cluj număra, în primăvară, 30 de membri activi. Printre filialele RBL nou-înființate sau programate se numără cele din Maramureș, Alba, Mureș sau Sibiu.

RBL este o platformă de acțiune și implicare socială cu 1.000 antreprenori și executivi de top din mediul de business privat. Organizația este membru fondator al CDR, o inițiativă privată de consultare cu Guvernul României și alte instituții publice pe teme cu impact asupra climatului economic.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a aprobat studiul de fezabilitate pentru platformele de colectare a deșeurilor din Bihor

Articolul următor
Noua sală polivalentă va avea 10.075 de locuri și va deveni un reper pentru evenimentele orașului aflat în inima României - meciuri, evenimente culturale, concerte.

Cum lucrează MIS Grup la Polivalenta Brașovului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share