Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum lucrează MIS Grup la Polivalenta Brașovului

Noua sală polivalentă va avea 10.075 de locuri și va deveni un reper pentru evenimentele orașului aflat în inima României - meciuri, evenimente culturale, concerte.

Constructorul bistrițean al obiectivului cu 10.000 de locuri a prezentat imagini de la lucrările din Brașov, dar și cu proiectul în faza finală.

“Noua sală polivalentă va avea 10.075 de locuri și va deveni un reper pentru evenimentele orașului aflat în inima României – meciuri, evenimente culturale, concerte. Este un proiect cheie pentru municipiul Brașov și sportul din România, construit de o firmă din Bistrița-Năsăud”, a menționat conducerea MIS Grup.

Valoarea lucrărilor este de 356 de milioane de lei, din care Primăria Brașov suportă 3,5%. Termenul de execuție este de trei ani. “Voi merge des în inspecție și pe acest șantier, pentru a mă asigura că lucrările sunt în grafic”, a anunțat primarul Brașovului, Allen Coliban.

 

Contractul pentru sala polivalentă a fost obținut de asocierea MIS Grup (lider), Electrogrup Cluj, Energosteel ART, Yenigun, având ca subcontractanți societățile Terratest Geotehnic, Loyal Center, Eco Garden Construct, Roland Survey, Saiatest, Generalsting, Dianova Instal, Abcony Serv, Elron Energy, KONE Ascensorul.

Ceilalți trei ofertanți au fost asocierile conduse de Aktor, Construcții Erbașu și Terra Gaz Construct. Criteriul de atribuire a fost raportul calitate-preț, cu o componenta tehnică de 30% și financiară de 70%.

MIS Grup Maieru a derulat afaceri de 126 de milioane lei anul trecut și a raportat un profit net de 9,2 milioane, având 183 angajați. Ca asociați figurau Ioan și Virginia Farcaș, ambii cu câte 50% din capitalul social.

Noua sală polivalentă va avea 10.075 de locuri și va deveni un reper pentru evenimentele orașului aflat în inima României - meciuri, evenimente culturale, concerte.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Membrii clujeni ai Romanian Business Leaders (RBL) au sărbătorit reușitele din acest an și și-au făcut planuri “îndrăznețe” pentru 2023.

Comunitatea RBL Cluj și-a sporit efectivele cu 50%

Articolul următor

Banatul și Ardealul își renovează blocurile din fonduri UE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share