Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centre comunitare integrate pe bani europeni în Sălaj, Bistrița și Covasna

Ministrul Attila Cseke a semnat 11 noi contracte de finanțare, în valoare totală nerambursabilă de 7 milioane de lei, prin POR 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
Ministrul dezvoltării, Attila Cseke | Foto: Tamas Gönczy

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul Operațional Regional (POR) a alocat 7 milioane de lei pentru infrastructura rutieră și socială și dezvoltarea activității unor firme.

Ministrul Attila Cseke a semnat 11 noi contracte de finanțare, în valoare totală nerambursabilă de 7 milioane de lei, prin POR 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Un proiect de 658.254 de lei are ca obiectiv amenajarea de trotuare și zone pietonale în cartierul Herendești-Bocșei din municipiul Lugoj (județul Timiș).

Cinci proiecte vizează înființarea a câte unui centru comunitar integrat în comunele Bobota (Sălaj) – 484.685 lei, Sânmihaiu Almașului – 484.820 lei (ambele din județul Sălaj), Parva (Bistrița-Năsăud) – 484.789 de lei, Hăghig (Covasna) – 443.651 de lei, Schitu (Giurgiu) – 468.087 de lei.

Alte cinci proiecte prin POR au ca obiectiv promovarea spiritului antreprenorial, prin dezvoltarea activității și achiziția de echipamente moderne la tot atâtea societăți comerciale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

A început Winter Sale la Iulius Mall Cluj

Articolul următor
Aviz favorabil pentru finanțarea prin PNRR au primit Spitalul Pediatric Monobloc (SPM) și Centrul de Transplant Multiorgan (CTM) din Cluj.

Noile spitale ale Clujului au trecut de primul hop: Ministerul Sănătății

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share