Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ofertă câștigătoare pentru supervizarea proiectării și execuției liniei Ronaț Triaj – Arad

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, în data de 29.12.2022, a fost desemnată oferta câștigătoare la procedura de achiziție publică pentru Serviciile de Consultanță și supervizare a proiectării şi execuţiei lucrărilor aferente obiectivului de investiții „Modernizarea liniei feroviare Caransebeș – Timișoara – Arad”, LOT 4 Ronaț Triaj – Arad.

Oferta câștigătoare

Oferta depusă de Asocierea Baicons Impex SRL (lider de asociere) – SC Arex Lider Company SRL, în valoare de 16.872.829,68lei (fără TVA), a fost desemnată câștigătoare. Contractul de achiziţie publică urmează a fi încheiat şi semnat de ambele părţi la finalul perioadei legale de contestaţii. Perioada de supervizare a lucrărilor este de 42 luni.

Sursa de finanţare va fi asigurată prin Planul Naţional de Relansare şi Rezilienţă (PNRR), Componenta 4 – Transport sustenabil.

Asocierea câștigătoare va superviza proiectarea și execuția lucrărilor în conformitate cu prevederile HG nr. 1/2018, pentru aprobarea condiţiilor generale şi specifice pentru anumite categorii de contracte de achiziţie aferente obiectivelor de investiţii finanţate din fonduri publice.

Contractantul va urmări ca Proiectul tehnic să fie elaborat conform regulamentelor legale în vigoare, cu respectarea tuturor etapelor din HG nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, cu modificările ulterioare.

Lucrările supervizate sunt aferente secțiunii Ronaț Triaj – Arad, de la km 008+183 (semnalul de ieşire din Ronaţ Triaj Gr. D) la km 56+350 (semnalul de intrare în staţia Arad), inclusiv liniei CF Aradu Nou – Glogovăț.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Prezență clujeană, în acest an, la un eveniment tradițional al International Organisation of Vine and Wine (IOVW).

Viticultorii de la Facultatea de Horticultură Cluj se specializează în Franța

Articolul următor
CFR Infrastructură a semnat un nou contract, cu o valoare de 1,61 miliarde de lei, fără taxa pe valoarea adăugată.

S-a semnat ultimul contract pentru “TGV-ul” Cluj – Oradea. Proiect de 2,2 miliarde €

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share