Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sălajul și-a depășit estimările la investiții

Anul trecut, execuția bugetară a fost una foarte bună, iar în 2022 ne-am autodepășit; dacă în alți ani, pe fondul nerealizării lucrărilor preconizate, bugetul inițial de dezvoltare era diminuat (în unele situații cu peste 70 de milioane), în 2021 și în 2022, am majorat și am depășit bugetul inițial.

Administrația sălăjeană a realizat, anul acesta, investiții de 175  de milioane de lei, reprezentând 111% din bugetul de dezvoltare propus inițial, de 157 de milioane.

“Anul trecut, execuția bugetară a fost una foarte bună, iar în 2022 ne-am autodepășit; dacă în alți ani, pe fondul nerealizării lucrărilor preconizate, bugetul inițial de dezvoltare era diminuat (în unele situații cu peste 70 de milioane), în 2021 și în 2022, am majorat și am depășit bugetul inițial.

Acest lucru dovedește că, pentru noi, performanța este o constantă și că ne preocupă să onorăm așteptările celor care ne-au acordat votul de încredere. Trecutul este istorie, iar prezentul și viitorul înseamnă nevoile sălăjenilor și lucrul bine făcut.

Pentru toate aceste realizări mulțumesc angajaților din Consiliul Județean (CJ) Sălaj, care s-au implicat, în funcție de atribuții, în bunul mers al activității instituției. Le mulțumesc și locuitorilor Țării Silvaniei, pentru susținerea morală, pentru răbdare și încredere”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ.

În 2022, investițiile derulate de administrația județeană au vizat domenii precum infrastructura rutieră, sănătatea, educația, cultura sau asistența socială.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Beliș, Măguri Răcătău, Mărgău, Săcuieu și Valea Drăganului, din județul Cluj, sunt acum stațiuni turistice de interes local,

Cinci localități din Cluj devin stațiuni turistice

Articolul următor
Este vorba despre amplasamentele unde își desfășoară activitatea fabricile Carbochim și Sanex, prima fiind aflată deja în proces de mutare.

Apar două noi mall-uri la Cluj. Ce se profilează la Carbochim și Sanex

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share