Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrica de utilaje agricole și confecții metalice Sembraz din Sibiu se vinde

Fabrica de utilaje agricole și confecții metalice Sembraz din Sibiu se vinde, după ce o decizie în acest sens a fost luată de acționarii acesteia. Termenul de depunere a ofertelor a fost fixat la finele lunii ianuarie 2023.

Acționarii Sembraz cer 4,5 milioane de euro, la care se adaugă TVA. Se vând atât clădirile fabricile de peste 7.000 ha, cât și cele 2,1 ha de teren aflate pe strada Henri Coandă. Cele mai relevante dintre clădiri sunt cea de birouri, cu parter și trei etaje și o suprafață utilă de 1.900 de mp și hala de fabricație, cu un singur nivel și 4.750 de mp suprafață utilă. Restul clădirilor sunt ateliere sau depozite.

„Nu pot fi făcute oferte parțiale, activele propuse spre vânzare fiind astfel considerate un singur bun supus procedurii selecției de oferte. Criteriul de atribuire este cel mai bun preț oferit, cu respectarea prețului minim”, se arată în anunțul celor de la Sembraz.

Termenul de depunere a ofertelor de către cei interesați a fost fixat pe 30 ianuarie 2023. ”Documentele privind dreptul de proprietate pot fi consultate la sediul societății, iar părțile interesate pot viziona activele deschise ofertării în perioada 4 ianuarie – 26 ianuarie 2023”, mai anunță reprezentanții Sembraz.

Fabrica Sembraz a fost înființată în 1935, funcționând în toată această perioadă în diferite locații.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiect de peste 2 milioane de euro pentru modernizarea Muzeului Arad

Articolul următor

Parc fotovoltaic pe 73,3 de hectare de teren, în Ceuașu de Câmpie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share