Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noutăți importante despre Romcab SA Târgu Mureș

Administratorul special al SC Romcab SA Târgu Mureș, Zoltan Prosszer, a anunțat vineri, 6 ianuarie 2023, prin intermediul unui comunicat de presă făcut public pe pagina web a burseid e Valori București, www.bvb.ro, încheierea etapei I de subscriere aferentă operațiunii de majorare a capitalului social.

”Conducerea Romcab SA, denumită în continuare „Societatea”, informează persoanele interesate cu privire la încheierea primei etape a operațiunii de majorare a capitalului social, derulată în conformitate cu prevederile statutare, legale și ale Prospectului simplificat de ofertă aferent operațiunii de majorare a capitalului social al Societății, aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin Decizia ASF nr. 1571 din data de 17 noiembrie 2022”, a precizat Zoltan Prosszer.

Potrivit sursei citate, în Oferta Publică, derulată în perioada 6 decembrie 2022 – 5 ianuarie 2023, au fost subscrise 619.601.147 de acțiuni, care reprezintă 79,44% din numărul total de 780.000.000 de acțiuni obiect al ofertei.

”Restul de 160.398.853 acțiuni rămase nesubscrise în Oferta Publică vor fi oferite în cadrul unui plasament privat intermediat de SSIF Goldring, în perioada 10 ianuarie 2023 – 16 ianuarie 2023, către un număr maxim de 149 investitori de retail alături de un număr nelimitat de investitori profesionali. Plasamentul privat poate fi închis anticipat la decizia Emitentului, în baza consultărilor cu Intermediarul. Prețul la care vor fi oferite acțiunile în plasamentul privat va fi 0,11 lei/acțiune, din care 0,10 lei reprezintă valoarea nominală, iar 0,01 lei este prima de emisiune”, a mai arătat administratorul special al SC Romcab SA Târgu Mureș, companie aflată în procedură de insolvență, care produce cabluri, conductori electrici, cordoane de alimentare și cablaje electrice.

Alex TOTH

Post-ul Noutăți importante despre Romcab SA Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ZF elaborează o tehnologie adaptabilă pentru dezvoltare în mobilitatea electrică autonomă

Articolul următor

Romanian-American Foundation finanțează o școală de producători locali

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Premiile AICPS, înmânate la Iași

Cea de-a 32-a Conferință Națională AICPS, organizată la Iași, a fost un eveniment dinamic și efervescent, care a…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share