Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

16 companii din Sălaj au ajuns pe locul 1 în Topul Național al Firmelor

În ciuda faptului că Sălajul nu figurează pe lista județelor puternic dezvoltate din România, mai mulți agenți economici de aici au reușit să se impună Topul Național al Firmelor (TNF),

În acest clasament apar 90 de societăți din județul Sălaj, dintre care 16 pe locul 1, 17 pe locul 2 și 8 pe locul 3.

În ciuda faptului că Sălajul nu figurează pe lista județelor puternic dezvoltate din România, mai mulți agenți economici de aici au reușit să se impună în Topul Național al Firmelor (TNF), conform Graiul Sălajului. TNF a fost realizat, la finele anului trecut, de către Camera de Comerț și Industrie a României.

În acest clasament, 16 firme din Sălaj au reușit să se claseze pe prima poziție, la diferite domenii de activitate. Potrivit Camerei de Comerț și Industrie Sălaj, cele 90 de firme incluse în Top 10 la nivel național au afaceri de 830 de milioane de euro, un profit de 94 de milioane de euro și 4.879 de angajați.

Companiile din Sălaj clasate pe prima poziție la nivel național sunt DBI Global Supply Chain Romania, Sentosa, Barnabas, Manmobila Puiu, Vitalrope Industries, Hanna Instruments, ATL Electronic, Silcotub (foto), Iazul V&V, Boglar Champ, Honey Nectar, Ciobanca, Normand Baum, Yzocas Sistem, Tur Cento Trans și SWE-RO Translator Consult.

Pe primele 10 poziții în TNF se regăsesc 37 companii sălăjene ce activează în industrie, 19 în servicii, 13 în comerț, câte 7 în agricultură, silvicultură, pescuit și construcții, câte 1 în turism și cercetare, dezvoltare, high tech.

TNF a fost realizat ținând cont de cifra de afaceri, profitul și rata acestuia din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane și a capitalului angajat. Au fost avute în vedere domeniile industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech; agricultură, silvicultură și pescuit, construcții. În Sălaj figurează 7.742 de firme active, cu afaceri de 10,2 miliarde lei și un profit de 1,1 miliarde, cu 28.025 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Pentru Centrul de Inginerie Bosch din Cluj (CIBC), noul an a început la CES, cel mai important și mai cool eveniment de tehnologie din lume.

Clujenii de la Bosch și-au prezentat inovațiile în Las Vegas

Articolul următor

Vrei mai mulți clienți? Hai pe Glovo!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share