Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Bosch și-au prezentat inovațiile în Las Vegas

Pentru Centrul de Inginerie Bosch din Cluj (CIBC), noul an a început la CES, cel mai important și mai cool eveniment de tehnologie din lume.
Echipa de la Cluj a fost invitată să își prezinte proiectele în cadrul celui mai mare târg de tehnologii din lume | Foto: Bosch

O demonstrație a capabilităților de percepție a tehnologiei Bosch a avut loc la cel mai mare eveniment de profil din lume, organizat în Statele Unite.

“Pentru Centrul de Inginerie Bosch din Cluj (CIBC), noul an a început la Consumer Electronics Show (CES 2023), cel mai important și mai cool eveniment de tehnologie din lume. O echipă de experți în mobilitate ai CIBC a participat la ediția de anul acesta CES, unde a prezentat un demo care evidențiază capabilitățile Bosch de percepție video folosind multi-SoC (System on Chip).

Demo-ul a utilizat un SoC nou și o rețea convoluțională de tip Transformer care realizează detecție și clasificare de obiecte, având un câmp de vedere complet, de 360° în jurul autovehiculului. Prezentarea a fost un succes în rândul vizitatorilor, fiind un exemplu de inovație și tehnologie de ultimă generație dezvoltată de către CIBC prin echipa sa de Embedded Computer Vision”, potrivit conducerii Bosch România.

Teren de testare pentru tehnologii revoluționare

CES este o expoziție de IT organizată anual, în ianuarie, în Las Vegas. Prima ediție a avut loc, în 1967, în New York City. CES este cel mai influent eveniment tehnologic din lume, fiind un teren de testare pentru tehnologii revoluționare și inovatori globali.

Bosch a finalizat prima sa clădire de birouri din campusul DaVinci, destinată centrului său de inginerie din Cluj-Napoca, printr-o investiție de 30 de milioane de euro. Compania a demarat a doua construcție, în același perimetru.

Grupul este prezent în România în Cluj, Blaj, Timișoara, București, cu 8.000 de angajați în unități de producție, cercetare-dezvoltare, servicii de externalizare. Vânzările nete în țara noastră atingeau 1,4 miliarde de euro în 2019. Grupul avea 400.000 de angajați și vânzări anuale de 77 de miliarde de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Am primit vizita delegației franceze din partea grupului de luptă NATO de la Cincu. Am avut plăcerea de a purta discuții cu delegația franceză condusă de col. Alexandre Feligonde, Commanding Officer of the BattleGroup însoțit de lt. col. Vincent Coulongeat, Deputy Commmander și cpt. Levitre Jean-Olivier.

Delegație a NATO, în vizită la Turda

Articolul următor
În ciuda faptului că Sălajul nu figurează pe lista județelor puternic dezvoltate din România, mai mulți agenți economici de aici au reușit să se impună Topul Național al Firmelor (TNF),

16 companii din Sălaj au ajuns pe locul 1 în Topul Național al Firmelor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share