Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrica Interextraplast, mai ieftină cu 25%

Unul dintre producătorii locali importanți de ambalaje în urmă cu un deceniu, Interextraplast a intrat în procedură de faliment în 2021
Activele Interextraplast puse la vânzare sunt amplasate pe strada Tărpiului | Foto: TimpOnline

La doi ani de la intrarea în faliment și șapte de la deschiderea insolvenței, bunurile societății bistrițene sunt scoase la vânzare de către lichidatorii judiciari.

Unul dintre producătorii locali importanți de ambalaje în urmă cu un deceniu, Interextraplast a intrat în procedură de faliment în 2021, conform Bistrița Business. Lichidatorii judiciari au anunțat o licitație publică pentru 13 februarie.

Conform raportului de evaluare, bunurile scoase la vânzare ale Interextraplast (hala de fabricație de mase plastice, spațiul de depozitare a maselor plastice, platforma betonată, împrejmuirea și porțile) aflate pe str. Tărpiului însumează 1,04 milioane de euro, cu taxa pe valoarea adăugată inclusă.

Prima licitație va porni însă de la 75% din prețul de evaluare, adică de la 784.776 de euro (TVA inclusă). În cazul în care bunurile nu se vor vinde în 13 februarie, va urma o a doua licitație, în 20 februarie.

Asociații Interextraplast, societate din Bistrița profilată pe fabricarea plăcilor, foliilor, tuburilor și profilelor din material plastic, erau Claudiu Dan (60%), Viorica Nicula (20%) și Raul Dan (20%). Cele mai consistente afaceri erau consemnate în 2011, 4,4 milioane de lei, cu un efectiv de 36 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Top 10 predicții pentru piața imobiliară din CEE-6 în 2023

Articolul următor

Porr Construct va face centurile din Zona Metropolitană Oradea (ZMO)

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share