Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul proiect industrial dezvoltat de SPEEDWELL, SpacePlus, finanțare de la Alpha Bank România

SPEEDWELL, dezvoltatorul imobiliar, a obținut finanțare de la Alpha Bank România pentru SpacePlus, primul său proiect industrial, localizat în nord-vestul Bucureștiului. SpacePlus, un nou concept pe piața din România, oferă unități de depozitare de înaltă calitate destinate întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri).

SpacePlus acoperă o suprafață totală de 10.000 de metri pătrați și oferă unități de depozitare cu suprafețe variate, pentru a satisface diferitele nevoi ale întreprinderilor. Cu unități începând de la 400 mp și o înălțime liberă fixă de 6m, SpacePlus oferă flexibilitate în configurare și servicii suplimentare. Mai mult, modularitatea proiectului le permite chiriașilor să închirieze mai multe unități pentru a ajunge la suprafețele dorite.

În plus, prima clădire SpacePlus dispune de design de ultimă generație, supraveghere 24/7 și acces controlat, pentru a asigura siguranța articolelor depozitate. Spațiul beneficiază de unități încălzite, dotate cu sprinklere.

Proiectul este situat în nord-vestul Bucureștiului, și are acces direct spre și dinspre șoseaua de centură și centrul orașului.

Lucrările de construcție pentru SpacePlus, demarate în noiembrie 2021, au fost finalizate în august 2022. La scurt timp după livrare, SpacePlus a primit feedback pozitiv și a stârnit interes în rândul potențialilor chiriași.

Acordul pe termen lung dintre SPEEDWELL și Alpha Bank Romania marchează începutul unui parteneriat între cele două companii pentru acest proiect.

“Ne bucură începerea unei colaborări cu Alpha Bank România în cadrul acestui proiect, un nou concept pe piața din România, menit să ofere unități de depozitare de înaltă calitate pentru IMM-uri. Obiectivul nostru pe termen lung este de a transforma SpacePlus într-o rețea națională prin dezvoltarea de noi locații în București, precum și în alte orașe din România. Sperăm ca și colaborarea noastră cu Alpha Bank România să se dezvolte și să se transforme într-un parteneriat de succes pe termen lung.”, a declarat Natalia Sarpi, CFO SPEEDWELL.

“Considerăm valoroasă consolidarea în continuare a sectorului industrial pentru a răspunde nevoilor în continuă evoluție a consumatorilor și pieței și suntem încântați să sprijinim SPEEDWELL în planurile lor de dezvoltare care vizează o subpiață logistică relativ nouă, și anume depozitele pentru afacerile IMM-urilor. Suntem încântați să fim parte din primul astfel de proiect dezvoltat de SPEEDWELL sub brandul SpacePlus, promovând prin acest parteneriat strategia de creștere pe termen lung a dezvoltatorului.”, a declarat Periklis Voulgaris, Executive Vice President Wholesale Banking la Alpha Bank România.

Din echipa juridică și financiară care a sprijinit SPEEDWELL pentru această colaborare, fac parte Simona Alecu, în rol de Consilier extern, și Natalia Sarpi, CFO SPEEDWELL, cu asistența echipei bancare de la Wolf Theiss, reprezentată de Claudia Chiper și Alexandru Asaftei.

SPEEDWELL are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând RECORD PARK în Cluj-Napoca, The IVY, TRIAMA Residence, MIRO, THE MEADOWS, CityZen și SpacePlus în București, PALTIM în Timișoara și RIVERSIDE City în Râmnicu-Vâlcea.

Total
25
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

America House, prima clădire de birouri din București ce primește certificatul Outstanding BREEAM In-Use

Articolul următor

Office Sky, primul start-up românesc care oferă asistente personale virtuale

Citește și:
Citeste mai mult

Comuna Căbești Bihor – Smart Village

Comuna Căbești a primit distincția „Best Smart Village Project” pentru proiectul „Căbești Smart School”.   Premiul „Best Smart…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
25
Share