Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

America House, prima clădire de birouri din București ce primește certificatul Outstanding BREEAM In-Use

America House, situată în Piața Victoriei, este prima clădire de birouri clasă A din București care a obținut ratingul OUTSTANDING conform metodologiei de certificare BREEAM In-Use, după o investiție majoră de 10 milioane de euro.

Dintre categoriile de rating evaluate, “Health and Wellbeing” a fost categoria care a obținut punctajul maxim: 100%.

“Certificatul BREEAM Outstanding in Use recunoaște sustenabilitatea construcției și grija noastră față de mediul înconjurător, a tuturor, atât a celor care deținem clădirea de birouri, a celor care o administrează, dar și a chiriașilor noștri. America House susține un stil de viață sănătos și adoptă cele mai bune practici în operarea și gestionarea activelor imobiliare. Obținerea BREEAM in USE Outstanding este primul țel atins în acest sens și suntem în curs de a realiza obiective suplimentare pentru a sprijini strategia ESG pentru America House”, a comentat David Hay, fondator și CEO of ADD Value Management SRL.

Procesul de certificare a fost gestionat de BuildGreen.

America House este o clădire de birouri de clasa A de referință, situată în inima Bucureștiului CBD, în Piața Victoriei. America House are 28.806 mp de birouri de clasă A, iar spațiile de vânzare cu amănuntul se întind pe 8 etaje supraterane și 368 de locuri de parcare situate în 3 nivele de parcare subterană.

Chiriașii America House sunt din rândul unor corporații multinaționale de prestigiu, care și-au stabilit sediul în Romania, precum MasterCard, Cisco, Intesa Sanpaolo Bank, McDonalds, OLX, Funcom. De asemenea, în clădire se află Ambasada Japoniei și compania Fortim Trust Advisory, membră a Alianței Imobiliare BNP Paribas, care oferă servicii de Property Management.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

STC Partners, finanțare pentru prima fază a Quartier Azuga

Articolul următor

Primul proiect industrial dezvoltat de SPEEDWELL, SpacePlus, finanțare de la Alpha Bank România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share