Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiectul SPIRE, prezentat în Maramureș Business Club

Prima întâlnire a membrilor Maramureș Business Club (MBC) a supus atenției acestora proiectul SPIRE, prezentat de Cristian Șerban.
Membrii organizației și-au propus să dezbată, în acest an, probleme majore de business și de mediu | Foto: MBC

Clubul de afaceri din Baia Mare a decis să aducă, în acest an, teme de dezbatere ecologică și de dezvoltare personală, în paralel cu creșterea numărului de membri.

Prima întâlnire a membrilor Maramureș Business Club (MBC) a supus atenției acestora proiectul SPIRE, prezentat de Cristian Șerban. Proiectul experimentează soluții ecologice de regenerare de mediu, economică și socială în Baia Mare.

În trecut au existat probleme legate de poluarea solului în diferite zone, iar SPIRE își dorește să le rezolve și să îi implice activ pe cetățeni în implementarea soluțiilor identificate și în dezvoltarea orașului.

Printre discuțiile în cadrul primelor întâlniri ale MBC s-au mai numărat leadershipul și crearea conceptului Business Feedback, unde vor fi sunt luate în discuție provocările punctuale de afaceri ale membrilor clubului și împreună un brainstorming în încercarea de a găsi soluții viabile.

Campanie de racolare a membrilor

La începutul acestui an s-a alăturat organizației maramureșene compania New Concept, înființată de Daniel Filimon și Csaba Nagy, specializată în producție de MDF, debitare de PAL și distribuție de produse de feronerie.

MBC are ca misiune dezvoltarea ecosistemului antreprenorial local și facilitarea dezvoltării accelerate a afacerilor locale. Clubul este dedicat antreprenorilor din județ și își propune să crească și să susțină mediul antreprenorial maramureșean. Clubul are 50 de membri și a organizat 300 de evenimente de business.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Evenimentul din calendarul Asociației Universitare Europene – Consiliul pentru Educație Doctorală (EUA-CDE) a fost organizat de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj, în perioada 19-20 ianuarie.

Criza climatică, dezbătută de experții europeni la Cluj

Articolul următor

Mustang, erbicid de referință în combaterea buruienilor din porumb și păioase

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share