Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alianță Tradesilvania – Un-Doi Centru de Plăți

Platforma clujeană de investiții în bunuri digitale Tradesilvania.com a încheiat un parteneriat cu soluția de plată Un-Doi Centru de Plăți (UDCP), devenind astfel cea mai mare platformă crypto din țara noastră.

Parteneriatul dintre cele două branduri generează cea mai mare platformă crypto din România.

Platforma clujeană de investiții în bunuri digitale Tradesilvania.com a încheiat un parteneriat cu soluția de plată Un-Doi Centru de Plăți (UDCP), devenind astfel cea mai mare platformă crypto din țara noastră. Prin această colaborare, utilizatorii Tradesilvania vor putea accesa 11.000 de puncte de plată ale UDCP în vederea alimentării contului de tranzacționare cu lei.

Tradesilvania se alătură astfel suitei de furnizori și bănci care acceptă operațiuni prin rețeaua UDCP. Procesul este direct în lei, moneda suportată de platformă pentru achiziția bunurilor digitale din 2018, de la înființare. Prin parteneriat, Tradesilvania oferă acces la investiții digitale și clienți nebancarizați din România.

Compania estimează o creștere a adopției și în 2023, suplimentar celor 40% dintre români care dețin sau au deținut criptomonede, conform unui studiu realizat alături de IPSOS în 2022. Parteneriatul aduce bunurile digitale și tranzacțiile cu Bitcoin, Ethereum, EGLD și alte 61 de monede virtuale mai aproape de publicul român.

Spațiile de plată UDCP sunt amplasate în toată țara. Tradesilvania.com este prezentă în România de peste patru ani, în Cluj-Napoca și București. Platforma oferă acces la 64 de criptomonede, servicii Over the Counter și de asset management, custodie și infrastructură financiară blockchain pentru persoane fizice, companii și instituții.

UDCP este o soluție lansată de Mobile Distribution. Aceasta facilitează plățile de facturi către furnizorii importanți de utilități naționali, regionali sau locali, servicii de încărcare prepay, asigurări, viniete sau plata de taxe.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Pallas și Floramix, cele mai performante erbicide pentru controlul buruienilor din grâu

Articolul următor

Aeroportul Maramureș pregătește proiecte de 50 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share