Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Competiția globală Holcim Awards premiază proiectele arhitecturale sustenabile

Se vor acorda premii totale în valoare de 1.000.000 de dolari pentru design sustenabil, 200.000 de dolari pentru fiecare regiune.

Una dintre cele mai importante competiții globale de design sustenabil, Holcim Awards, revine în 2023, oferind arhitecților, constructorilor, inginerilor, planificatorilor urbani, proiectanților și specialiștilor din alte domenii conexe, inclusiv studenților la facultățile de profil, șansa de a câștiga premii totale de 1.000.000 de dolari.

Înscrierea la Holcim Awards

Înscrierile se pot face din 6 februarie până pe 30 martie, ora 14:00 UTC, pe platforma online https://www.holcimfoundation.org/awards-2023.

Propunerile trebuie să fie redactate în limba engleză și să pună în valoare componenta de sustenabilitate. Proiectele pot fi încadrate în categoriile: detalii de design, design finalizat, în fază de construire, construcție finalizată. Dacă propunerile vizează un proiect deja construit sau la care s-a inițiat construcția, aceasta trebuie să fie începută după 1 ianuarie 2022.

Eligibilitate

Conform criteriilor de eligibilitate, aplicațiile înscrise în competiție trebuie să încludă proiecte realizabile pentru un client potențial sau confirmat, care să aibă caracter holistic, transformațional, scalabil și să respecte obiectivele Holcim Foundation privind construcțiile sustenabile, și anume: să contribuie la valorizarea locală a spațiilor, să contribuie la prosperitatea comunității, să aibă viabilitate economică și să contribuie la o planetă mai sănătoasă.

Participanții pot face mai multe înscrieri diferite, însă pentru fiecare dintre cele 5 regiuni, Europa, America de Nord, America Latină, Orientul Mijlociu-Africa și Asia-Pacific, va exista un premiu de 200.000 de dolari. Conținutul înscrierii include un rezumat al proiectului, detalii despre manager și echipă, imagini și informații relevante, în strictă legătură cu tema competiției: inovație, sustenabilitate și construcții durabile.

Câștigătorii vor fi anunțați în luna noiembrie a acestui an, în cadrul Galei Holcim Awards ce va avea loc la Bienala de Arhitectură de la Veneţia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
O analiză a Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluții de eCommerce, relevă că magazinele online din țară vor investi în servicii de diferențiere și vor accesa servicii care îmbunătățesc relația directă cu consumatorii finali, pentru a câștiga cotă de piață.

Blugento: “Va fi anul magazinelor online cu produse de primă necesitate”

Articolul următor

Competiția globală Holcim Awards premiază proiectele arhitecturale sustenabile

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share