Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold a intrat în topul mondial al festivalurilor

După o pauză de trei ani, revista britanică DJ Mag a publicat primul top al celor mai mari 100 de festivaluri ale lumii. Voturile au fost date de fanii de pe întreg mapamondul.

Festivalul Untold 2022, de la Cluj, a fost votat în top 10 cele mai mari festivaluri ale lumii în clasamentul realizat de DJ Mag, cea mai mare publicație din industria muzicii electronice la nivel global.

După o pauză de trei ani, revista britanică DJ Mag a publicat primul top al celor mai mari 100 de festivaluri ale lumii. Voturile au fost date de fanii de pe întreg mapamondul. Pentru Top 100 Festivals, au votat 100.000 de fani din întreaga lume, în perioada 5-26 octombrie 2022.

Festivalul din Cluj-Napoca ocupă locul 9 în clasamentul celor mai mari 100 din lume al DJ Mag și a devansat evenimente cu tradiţie precum Burning Man, Sziget, Lollapalooza, Parookaville sau Mysteryland.

Pentru ediția din acest an, creatorii Untold, una dintre cele mai frumoase experiențe de festival din lume, vor aduce la Cluj cei mai mari artiști internaționali. Trupa Imagine Dragons este una dintre premierele oferite de organizatorii Untold pentru 2023. Tot pe scena principală a festivalului va reveni și Armin van Buuren.

Festivalul Untold va avea loc în Cluj-Napoca, în perioada 3-6 august. În Top 100 Festivals se plasează și Neversea, cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa. Fanii din întreaga lume l-au votat în acest clasament și ocupă locul 51. În 2023, cei care iubesc marea, muzica și distracția sunt așteptați pe plaja din Constanța la Neversea, care va avea loc între 6 și 9 iulie.

Total
32
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Soluții și oportunități pentru digitalizarea IMM-urilor, într-o conferință la Oradea

Articolul următor

Google sub lupa autorităților antitrust în SUA. Ar putea fi divizat gigantul?

Citește și:
Citeste mai mult

Clujul găzduiește Aviation-Event 2023

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAC) a oferit un preambul al conferinţei internaţionale de aviaţie. Au fost prezenți…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
32
Share