Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A fost aprobat Studiul de Fezabilitate pentru rețelele de apă la Parcul Industrial Beiuș

Consiliul Județean Bihor a aprobat în ședința extraordinară de luni, 30 ianuarie, indicatorii tehnico-economici pentru realizarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare pentru Parcul Industrial Beiuș.

Studiul de Fezabilitate a fost întocmit de Compania de Apă Oradea, valoare totală estimată a proiectului fiind de 5.489.019,99 lei, inclusiv TVA.

„Parcul de Specializare Inteligentă” se înființează în extravilanul Municipiului Beiuș, unde nu există rețele de alimentare cu apă și de canalizare menajeră, de aceea este necesară această investiție din Parc până la rețelele existente în Municipiul Beiuș. Așadar, noile conducte vor fi integrate în infrastructura existentă și corelate cu investițiile viitoare.

Parcul Industrial Beiuș va fi amplasat în partea de vest a Municipiului, pe partea stângă a drumului european E79, la intrarea dinspre Oradea, pe o suprafață de teren de 175.183 mp.

Alte licitații

Vă reamintim că în data de 3 ianuarie 2023 a fost lansată procedura de licitație pentru realizarea lucrărilor de infrastructură de suport pentru Parcurile Industriale Aleșd, Beiuș și Ștei și că în această perioadă se pregătește și documentația pentru lansarea licitației la parcul din Marghita.

Valoarea totală estimată a investiției este de 69.288.813,4 lei, fără TVA (Aleșd: 17.522.059,93 lei; Beiuș: 30.273.922,15 lei; Ștei: 21.492.831,29 lei). Termenul pentru depunerea ofertelor este 1 martie 2023, ora 15:00.

Finanțarea va fi asigurată prin fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2021 – 2027. Contribuția Consiliului Județean Bihor va fi de 60% din valoarea totală a proiectului.

Scopul dezvoltării acestor parcuri industriale este acela de a crea noi locuri de muncă la distanțe de 50-70 de kilometri de Municipiul Oradea și de a încuraja investițiile în diverse domenii.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Goldwing Club România a încheiat un parteneriat cu autoritățile din orașul Beclean care prevede organizarea, în primăvară, a întâlnirii naționale a GCR.

Băile Figa vor găzdui întrunirea "motoriștilor" de Honda Gold Wing

Articolul următor

CON-A Operations și Özaltin (Turcia) vor să construiască Noul Spital Clinic Județean de Urgență Sibiu

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share