Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Băile Figa vor găzdui întrunirea “motoriștilor” de Honda Gold Wing

Goldwing Club România a încheiat un parteneriat cu autoritățile din orașul Beclean care prevede organizarea, în primăvară, a întâlnirii naționale a GCR.
Noile investiții din Beclean stârnesc deja interesul organizatorilor de mari evenimente | Foto: GCR

Evenimentul amatorilor de motociclete de acest tip a fost stabilit pentru perioada 12-14 mai, în stațiunea bistrițeană.

Goldwing Club România a încheiat un parteneriat cu autoritățile din orașul Beclean care prevede organizarea, în primăvară, a întâlnirii naționale a GCR. Vor participa posesori ai modelelor de Honda Gold Wing, Valkirie și Rune din România, dar și din alte țări ale lumii.

Programul gândit de Goldwing România cuprinde plimbări în zonă, parada luminițelor, parada națională, jocuri și concursuri, muzică, acordarea de premii surpriză, intrarea fiind liberă pentru participanții la eveniment. Vor avea acces la baza de tratament și recreere. “Cazarea se va face la cort, căsuțe, pensiune sau hotel. Sunt sigur de reușita acestui eveniment”, a precizat Alexandru Tudor, membru fondator al GCR.

Până acum au fost organizate în România trei întâlniri ale Goldwing Club: Olănești și Bistrița, 2021 – naționale, Cârțișoara, 2022 – internațională. Honda Gold Wing este o serie de motociclete de turism fabricată de Honda din 1974, prima de peste 750 cmc a celui mai mare producător de profil din lume. Producția a început la Marysville (SUA), fiind apoi oprită, dar reluată, în 2011, la Kumamoto (Japonia).

Investiții în cascadă în zona Beclean

La Băile Figa a fost inaugurată, la finele anului trecut, noua pistă de bowling omologată internațional din cadrul Centrului Legacy, dat în funcțiune în toamnă. Acesta este primul centru de recreere cu componentă socială din România. Proiectul european de 5 milioane de euro transformă astfel stațiunea estivală în una cu caracter permanent.

Legacy a fost construit de Primăria Beclean prin finanțare din Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020. La o populație de 13.000 de locuitori, Becleanul a materializat proiecte europene de 60 milioane de euro (bugetul orașului pe 10 ani).

Printre cele mai ambițioase proiecte programate sau în execuție se numără Grădina Urbană Transilvania – 49 ha, un mixt de investiții publice și private cu hoteluri, parcuri, sere, grădinițe (30 milioane euro), centura ocolitoare cu pod peste Someș (17 milioane).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Proiectul Centurii Metropolitane Cluj-Napoca (CMC) are toate avizele necesare, la nivel local, pentru demararea investiției, conform primarului Emil Boc.

Prima fază a Centurii Metropolitane a Clujului, scoasă la licitație

Articolul următor

A fost aprobat Studiul de Fezabilitate pentru rețelele de apă la Parcul Industrial Beiuș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share