Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Transilvania înghite Țiriac Leasing

Grupul financiar Banca Transilvania a anunțat că BT Leasing și Țiriac Leasing, jucători de top pe piața de profil din România, au devenit prin fuziune o singură companie, BT Leasing.

Grupul financiar Banca Transilvania a anunțat că BT Leasing și Țiriac Leasing au devenit, prin fuziune, o singură companie.

În urma fuziunii, BT Leasing ajunge la 25.000 de clienți, 500 de milioane de euro în portofoliu, active de 2,8 miliarde lei și 250 de angajați. Aceasta va avea prezență în 11 showroom-uri din țară și face astfel un pas strategic pe piața auto. BT Leasing este brand românesc care se adresează companiilor private, multinaționalelor, instituțiilor din sectorul public, persoanelor fizice și a celor fizice autorizate.

”Grupul nostru prinde viteză pe piața auto prin creșterea și diversificarea bazei de clienți, extinderea ofertei de finanțare alternativă și expertiza complementară a celor două echipe de leasing.

Ne-am propus să fim soluția de leasing preferată pentru piața auto. Serviciile de top pentru business-uri și antreprenori vor fi motorul nostru de creștere. Spunem bun venit clienților Țiriac Leasing în grupul BT”, a declarat Omer Tetik (foto), directorul general al Băncii Transilvania.

Foștii clienți ai Țiriac Leasing, direcționați către BT

Clienții Țiriac Leasing, deveniți clienți BTL, au la dispoziție pe site-ul BT Leasing detalii despre condițiile de derulare a contractelor, folosirea mașinilor, plata facturilor, asigurări. Țiriac Leasing este al treilea business de profil achiziționat de banca din Cluj, după Idea Leasing (2021) și ERB Leasing (2018).

Banca Transilvania este cea mai mare din România și principalul finanțator al economiei, acoperind toate segmentele de clienți și linii de business în sectorul financiar. Aceasta are 20% cotă de piață, 3,8 milioane de clienți, 9.200 de angajați și 500 de sedii în 180 de localități. Principalii săi concurenți sunt BCR și BRD.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

eToro se asociază cu Bridgeweave pentru a lansa un portofoliu de inteligență artificială care oferă expunere la companii americane cu creștere puternică

Articolul următor

Promelek a introdus o soluție inovatoare în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share