Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Promelek a introdus o soluție inovatoare în România

Lucrările de la Sibiu au fost finalizate în numai două luni | Foto: Promelek

Compania clujeană de soluții energetice a finalizat, în județul Sibiu, un proiect în premieră națională.

“Proiectul se distinge prin implementarea unei soluții inovatoare de structură metalică BAKS cu lipire pe membrană, prima de acest gen din țara noastră”, a explicat managerul de dezvoltare al Promelek XXI, Bogdan Băgăcian.

Echipa Promelek a finalizat un amplu proiect de soluții și sisteme fotovoltaice cu o putere de 702 kWp, montat pe acoperișul noii hale a companiei IFM Electronic, din localitatea Șelimbăr.

“Beneficiarul proiectului și-a dorit un sistem fotovoltaic care să acopere o suprafață maximală pe acoperișul clădirii, care să contribuie la asigurarea, în regim de autoconsum, energia necesară pentru funcționarea firmei și în procesul lor de producție.

Pe suprafața de 4.500 mp a acoperișului tip terasă cu membrană s-a implementat un sistem fotovoltaic de 702 kWp compus din 1.560 panouri fotovoltaice monocristaline de câte 450 Wp, structură metalică BAKS, invertoare Kaco, cablu solar Topsolar. Durata de implementare efectivă a proiectului a fost de 70 de zile”, potrivit coordonatorilor lucrărilor.

Parteneri în proiect au fost Sifee Action – antreprenor pe instalații, Datacor – subantreprenor pe montaj, Hydroproof – vulcanizarea structurii.

Grupul german IFM este specializat în senzori și echipamente electronice. Promelek oferă soluții pentru instalații electrice de joasă şi medie tensiune, servicii tehnico-comerciale și logistice. Compania face parte din grupul Elektra (Spania).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Grupul financiar Banca Transilvania a anunțat că BT Leasing și Țiriac Leasing, jucători de top pe piața de profil din România, au devenit prin fuziune o singură companie, BT Leasing.

Banca Transilvania înghite Țiriac Leasing

Articolul următor

Transilvania Business – 110

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Milionari din sucuri și ape minerale

Cei mai mari producători de sucuri și ape minerale din România sunt producătorii băuturilor Coca Cola, Roua Munților,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share