Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Promelek a introdus o soluție inovatoare în România

Lucrările de la Sibiu au fost finalizate în numai două luni | Foto: Promelek

Compania clujeană de soluții energetice a finalizat, în județul Sibiu, un proiect în premieră națională.

“Proiectul se distinge prin implementarea unei soluții inovatoare de structură metalică BAKS cu lipire pe membrană, prima de acest gen din țara noastră”, a explicat managerul de dezvoltare al Promelek XXI, Bogdan Băgăcian.

Echipa Promelek a finalizat un amplu proiect de soluții și sisteme fotovoltaice cu o putere de 702 kWp, montat pe acoperișul noii hale a companiei IFM Electronic, din localitatea Șelimbăr.

“Beneficiarul proiectului și-a dorit un sistem fotovoltaic care să acopere o suprafață maximală pe acoperișul clădirii, care să contribuie la asigurarea, în regim de autoconsum, energia necesară pentru funcționarea firmei și în procesul lor de producție.

Pe suprafața de 4.500 mp a acoperișului tip terasă cu membrană s-a implementat un sistem fotovoltaic de 702 kWp compus din 1.560 panouri fotovoltaice monocristaline de câte 450 Wp, structură metalică BAKS, invertoare Kaco, cablu solar Topsolar. Durata de implementare efectivă a proiectului a fost de 70 de zile”, potrivit coordonatorilor lucrărilor.

Parteneri în proiect au fost Sifee Action – antreprenor pe instalații, Datacor – subantreprenor pe montaj, Hydroproof – vulcanizarea structurii.

Grupul german IFM este specializat în senzori și echipamente electronice. Promelek oferă soluții pentru instalații electrice de joasă şi medie tensiune, servicii tehnico-comerciale și logistice. Compania face parte din grupul Elektra (Spania).

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Grupul financiar Banca Transilvania a anunțat că BT Leasing și Țiriac Leasing, jucători de top pe piața de profil din România, au devenit prin fuziune o singură companie, BT Leasing.

Banca Transilvania înghite Țiriac Leasing

Articolul următor

Transilvania Business – 110

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share