Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CESAROM a lansat Pro Club

Noua platformă online este dedicată profesioniștilor din domeniul construcțiilor și amenajărilor.

Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului CESAROM și unicul producător local de plăci ceramice, a anunță lansarea Pro Club.

Platforma își propune să formeze comunități de specialiști precum meșteri faianțari sau arhitecți, designeri de interior, dezvoltatori imobiliari, constructori, comunități care să fie permanent conectate la noutățile și inovațiile CESAROM.

Toți profesioniștii care se înregistrează în Pro Club au acces direct la beneficii și programe de fidelizare oferite de companie, precum promoții cu premii exclusive, acces la evenimente de prezentare a produselor noi, training-uri sau workshop-uri și vor putea fi recomandați în proiectele clienților direcți.

Prima promoție a clubului este anunțată pentru acest an și se desfășoară în perioada 15 ianuarie – 15 aprilie. Premiile oferite sunt, în cazul meșterilor faianțari, o mașină profesională de tăiat plăci ceramice Rubi TZ 1150, iar pentru arhitecți, designeri și dezvoltatori, trei telemetre BOSCH GLM 120 C Professional.

Membrii ProClub care încarcă fotografii și filme de la  proiectele sau lucrările în care au utilizat plăci ceramice CESAROM sunt automat înscriși în promoțiile clubului.

„Prin platforma Pro Club dorim să ne adresăm direct profesioniștilor din domeniu și să le punem la dispoziție informații și noutăți relevante pentru activitatea lor. Credem că este mai mult decât necesară pe piața din România construirea unei comunități dedicate industriei, care să beneficieze de avantaje precum acces gratuit la evenimentele de specialitate.

Procesul de înregistrare în platforma Pro Club este unul facil și rapid, direct din website-ul CESAROM, care a fost actualizat cu o serie de noi funcționalități integrate și un design interactiv”, a  declarat Petrișor Grindeanu, Director General al Lasselsberger Ceramics România.

Noi funcționalități în cadrul website-ului

În toamna anului trecut, compania a lansat noua versiune a website-ului CESAROM, ce permite vizualizarea produselor din portofoliu pe categorii,  în funcție de specificul utilizării lor. Acestea pot fi accesate aplicând multiple filtre precum: destinație, tipul designului, culoare, dimensiune sau colecția din care face parte, pentru un proces de căutare mult mai facil pentru clienți. CESAROM pune la dispoziția clienților săi o gamă largă de produse, de la gresie porțelanată și faianță, până la decoruri, mozaicuri sau piese speciale, care ajută la finisarea pardoselilor interioare sau exterioare.

Produsele CESAROM prezentate în cadrul website-ului sunt însoțite de fișa tehnică în care producătorul oferă informații detaliate despre domeniile de utilizare, modul de aplicare, recomandări în alegerea adezivului, a chitului de rosturi, cu informații clare pentru întregul proces de placare.

În plus, produsele pot fi probate prin aplicația web ARdesigner, bazată pe tehnologia realității augmentate. Aceasta funcționează pe conceptul unei „cabine de probă” virtuale, unde utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza gresia și faianța CESAROM în propria încăpere.

O altă funcționalitate nouă a webiste-ului CESAROM este „Calculator plăci” pentru fiecare produs, care ghidează clienții în a alege cantitatea corespunzătoare de produse în funcție de tipul acestora, dimensiunea și suprafața în metri pătrați a încăperii.

Rezultatul în urma operațiunii de calcul oferă informații despre numărul total de plăci necesare, precum și numărul de cutii, incluzând un plus de 10% ce reprezintă pierderea de montaj. Ulterior, clienții CESAROM au posibilitatea să selecteze și să salveze produsele favorite și cantitățile acestora în secțiunea „Wishlist”, pe care le pot distribui celor alături de care iau deciziile de amenajare, dar și către specialiștii CESAROM, pentru a beneficia de consultanță pentru o alegere potrivită.

În cadrul secțiunii „De unde cumperi” din website, clienții pot accesa harta interactivă cu funcții de filtrare pe județe sau chiar localități, precum și funcția „Drive Me There”, pentru a fi ghidați rapid către cele mai apropiate magazine proprii CESAROM sau partenere de unde pot fi achiziționate produsele.

Tot în cadrul noului website, clienții pot beneficia de un tur virtual al noului showroom CESAROM, situat în București, pe Șoseaua Mihai Bravu nr. 12. Acesta propune un concept unic și inovator de expunere și vânzare de plăci ceramice în România, ce oferă clienților consultanță de înaltă specializare, asistată prin aplicații profesionale de proiectare 3D și servicii de livrare la domiciliu.

Noul website CESAROM oferă și o secțiune de „Blog”, cu articole menite să inspire clienții în decorarea și amenajarea propriilor spații. Articolele de blog sunt împărțite pe două categorii: inspirație sau tips & tricks, precum și sfaturi de la specialiștii CESAROM pentru cumpărarea sau placarea cu gresie și faianță a spațiilor.

Clienții pot accesa în cadrul website-ului atât catalogul interactiv cu produse din portofoliul companiei, cât și broșura Soluții Ceramice Complete în format online, ce oferă informații tehnice în detaliu despre soluțiile ceramice CESAROM.

CESAROM, liderul pieţei româneşti de gresie şi faianţă, este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de 60 de ani. CESAROM se produce in fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca, companie care a devenit, începând cu 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger GmbH, lider în producţia europeană de plăci ceramice (gresie, faianţă şi decoruri ceramice).

În prezent, capacitatea totală de producţie din cadrul fabricii Sanex SA din Cluj-Napoca se ridică la peste 8 milioane mp anual, aceasta comercializând o gamă variată de modele de gresie, faianţă şi plăci decor.

 

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Pentru remedierea unor deficiențe apărute în ultima perioadă, la cererea constructorului, am luat decizia ca începând de miercuri, 1 februarie, ora 08:00, timp de 30 de zile, traficul să fie închis pe sensul de deplasare Sebeș – Turda, de pe A10, pe sectorul cuprins între km 15+760 – 16+800

S-a închis Autostrada Sebeș – Turda, în zona Alba Iulia

Articolul următor

Touristica 2023. Care sunt cele mai căutate vacanțe din acest an

Citește și:
Citeste mai mult

Crește activitatea în construcții

Ultima anchetă de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică (INS) arată o tendință de creștere a activității…
Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați din line-up la Neversea. De asemenea, este oficial disponibilă și achiziția biletelor de tip Day Ticket,
Citeste mai mult

Neversea a lansat biletele de o zi

Organizatorii festivalului de pe litoral au dat startul anunțurilor programului pe zile. Fanii pot afla în ce zile…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share