Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Licitație pentru Parcul Industrial Marghita

Vineri, 3 februarie, a fost lansată procedura de licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul Industrial Marghita.

Valoarea totală estimată a obiectivului de investiții „Înființare Parc de Specializare Inteligentă Marghita” este de 24.275.936,77 lei, fără TVA. Conform anunțului publicat în Sistemul Electronic de Achiziții publice, termenul pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru 28 martie 2023.

Primăria Municipiului Marghita a pus la dispoziția Consiliului Județean Bihor un teren cu o suprafață de 11,49 de hectare în vederea înființării Parcului. Amplasamentul este poziționat în partea de Sud-Vest a Municipiului Marghita, la ieșirea din localitate înspre satul Petreu, pe partea stângă a drumului național DN19B. Accesul în parc se face din strada Ion Luca Caragiale, apoi strada Bujorului și strada Gării.

Infrastructură

Consiliul Județean Bihor va realiza infrastructura de suport, ceea ce înseamnă că va asigura rețeaua de străzi interioare, alimentarea cu apă, gaze naturale, energie electrică și canalizarea menajeră. Totodată, va amenaja accesul în Parc și va realiza iluminatul public.

Reamintim că este în desfășurare și licitația pentru Parcurile Industriale din Aleșd, Beiuș și Ștei, termenul pentru depunerea ofertelor fiind 1 martie. Valoarea totală estimată a investiției este de 69.288.813,4 lei, fără TVA (Aleșd: 17.522.059,93 lei; Beiuș: 30.273.922,15 lei; Ștei: 21.492.831,29 lei).

Fondurile ar urma să fie asigurate prin Programul Operațional Regional 2021 – 2027. Contribuția Consiliului Județen Bihor va reprezenta 60% din total.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

FOTO: Casă a omului de afaceri Iancu Laurean, de vânzare pentru 2 milioane de euro

Articolul următor

4 februarie - Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului. Screeningul vă poate salva viaţa! Testaţi-vă!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share