Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FOTO: Casă a omului de afaceri Iancu Laurean, de vânzare pentru 2 milioane de euro

O casă ”fără colțuri” din cartierul clujean Andrei Mureșanu, care aparține omului de afaceri mureșean Iancu Laurean, este oferită spre vânzare pe un site internațional de imobiliare, la prețul de 2 milioane de euro.

Casa este construită pe un teren de 429 de metri pătrați, are o suprafață utilă de 334 de metri pătrați, trei intrări, cinci camere și patru băi.

„S-a dorit a fi o evadare din aglomerația urbană, o oază de liniște aflată la 5 minute de Centrul Clujului. Încă de la intrare suntem atrași de gardul din fier forjat prelucrat manual după o tehnică medievală, compus din frunze și elemente organice stilizate care se încolăcesc în jurul stâlpilor din praf de piatră. Aleile sunt din piatră cubică de granit, datând din perioada interbelică, care împânzesc curtea. Grădina cu alei șerpuite are o vegetație luxuriantă aflată la maturitate. Soclul casei este sculptat manual și finisat cu praf de piatră care ne duc cu gândul la rădăcini de mangrove”, se arată în descrierea locuinței, potrivit www.cluj24.ro.

Articolul complet despre casă poate fi lecturat la următoarea adresă web:

https://cluj24.ro/foto-casa-fara-colturi-din-cluj-de-vanzare-la-2-milioane-de-euro-tavanul-vortex-usile-anotimpuri-piese-de-24-de-karate-159130.html?fbclid=IwAR3IewcTlPs5LJyxz1xAUvkDNyFb-onwUXv0C_2mSERzpiArcqCEtRAExdc

(Redacția)

Post-ul FOTO: Casă a omului de afaceri Iancu Laurean, de vânzare pentru 2 milioane de euro apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Conducerea Romgaz a aprobat achiziția Exxon Mobil Exploration and Production Romania (EMEPR) pentru 1 miliard de dolari.

ROMGAZ şi SOCAR TRADING au semnat un nou contract pentru livrarea de gaze naturale azere

Articolul următor

Licitație pentru Parcul Industrial Marghita

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a anunțat prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.
Citeste mai mult

TIFF atrage turiștii străini în Ardeal

70% dintre participații care nu sunt din Cluj vizitează orașul pentru TIFF, potrivit unui studiu al Universității Babeș-Bolyai…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share