Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Liniște la Aeroportul ”Transilvania”

Aleșii județeni au aprobat joi, 2 februarie, într-o ședință ordinară de lucru, Harta strategică de zgomot la Aeroportul Internațional ”Transilvania” Târgu Mureş.

”Potrivit legii, la nivelul Aeroportului ”Transilvania” Târgu Mureş sarcina de elaborare şi transmitere către autorităţile de mediu a hărţilor strategice de zgomot revine RA Aeroport ”Transilvania” Târgu Mureş, în calitatea sa de administrator al infrastructurii, Consiliului Judeţean Mureş revenindu-i obligaţia de aprobare a acestora. Ultima hartă strategică de zgomot la Aeroportul Transilvania Târgu Mureş a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Judeţean Mureş nr. 80/2019”, se menționează în Referatul de aprobare al proiectului de hotărâre, document întocmit de către Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

Harta strategică de zgomot a fost întocmită de către o echipă de experți de la SC Cepstra Grup SRL în luna noiembrie 2022 și nu consemnează ”depășiri ale valorilor limită” ale zgomotului.

”Conform precedentei cartări strategice de zgomot nu s-au impus luarea de măsuri specifice de reducere sau prevenire a expunerii la zgomot a populației întrucât nu au fost evidențiate depășiri ale valorilor limită reglementate anterior”, se arată în document.

Conținutul integral al documentului poate fi lecturat la următoarea adresă web:

https://ro.cjmures.ro/wp-content/uploads/2023/01/anexa-11.pdf

(Redacția)

Post-ul Liniște la Aeroportul ”Transilvania” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Antrepriza Construcții și Instalații (ACI) și producătorul Holcim România au dezvăluit felul în care a luat ființă noul pod din Cluj-Napoca.

Cum s-a născut primul pod alb din Cluj

Articolul următor

Proiect-pilot de dezvoltare a unei ferme moderne de căpșuni în județul Mureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share