Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Binance, cea mai mare platformă Web3 din lume organizează primul eveniment în Cluj-Napoca

Clujenii interesați de ecosistemul  blockchain sunt așteptați în data de 7 februarie la Grand Hotel Napoca, începând cu ora 18:00, la primul meet-up organizat de către Binance, lider mondial în industria criptomonedelor. În cadrul evenimentului, publicul va avea ocazia să afle în premieră informații despre Binance România și partenerii acesteia, să participe la concursuri cu premii și la diferite activități interactive și să stea de vorbă cu echipa Binance, despre industrie și nu numai.

Pentru pasionații de crypto, întâlnirea este o șansă de a afla mai multe informații despre Binance Romania și departamentele Binance Chain, Binance Pay, Binance VIP, dar și să urmărească prezentarea susținută de Paul Maior, investitor cu experiență, cu un istoric demonstrat de activitate în industria piețelor de capital, specializat în crypto currency și imobiliare.

Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile, dar înregistrarea este necesară. Informații detaliate despre înscriere și agenda întâlnirii se găsesc accesând următorul link.

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu de neegalat de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CBRE: Daniel Cateliu, noul director în departamentul Industrial & Logistics

Articolul următor

Finanțări pentru digitalizarea firmelor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share