Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Egis a închiriat un spațiu de birouri în clădirea de birouri America House

Egis, grupul multinațional francez de inginerie a semnat un contract de închiriere în America House pentru 1.100 mp. Egis își va muta sediul din România în America House în vara anului 2023.

“O trecere la birouri mai moderne și mai ecologice a fost de mult așteptată de angajații Egis în România și ne bucurăm să facem acest upgrade, pe fondul unui an record de vânzări în 2022 și a unei previziuni de creștere dinamică în continuare. Mutarea este un proiect incitant pentru personalul nostru, care a avut un mare merit în alegerea locației și care acum are un cuvânt important de spus în alegerea soluțiilor de amenajare. Așteptăm cu nerăbdare să ne mutăm în vară și să invităm clienții și partenerii noștri în acest spațiu nou”, declară James Hanson, Country Managing Director al Egis în România.

Prezentă în România din 1996, Egis oferă servicii de inginerie și consultanță în toată țara, unde proiectează, supraveghează și gestionează proiecte cheie de infrastructură complexe din punct de vedere tehnic. Domeniile de expertiză sunt drumurile, căile ferate, alimentările cu apă, energia și mediul, dezvoltarea urbană, aviația, ingineria construcțiilor și mediul.

“Îi urăm bun venit lui Egis, un cunoscut brand global de inginerie și construcții, în America House. Clădirea noastră de birouri este o comunitate vibrantă și dinamică de profesioniști, cu accent pe colaborare și inovație. Spațiile noastre premium sunt concepute pentru a stimula creativitatea și productivitatea, în timp ce diferitele noastre facilități le asigură condiții optime de lucru. Avem încredere că Egis se va simți ca acasă în noul lor spațiu din America House și va ajuta la diversificarea chiriașilor din clădire”, a comentat David Hay, fondator și CEO of ADD Value Management SRL.

Tranzacția de închiriere a fost intermediată de CBRE, iar Țuca Zbârcea – Asociații au asistat America House la contractul de închiriere.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Colliers: 2022, cel mai bun an din ultimii 15 pentru piața de investiții din România

Articolul următor

DSV Road: 2022, un an spectaculos pentru industria de transport de mărfuri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share