Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cea mai mare Polivalentă din România, ridicată de bistrițeni

Sala Polivalentă construită la Brașov va avea o capacitate de 10.075 de locuri în condițiile unei utilizări flexibile, fiind cea mai mare din țara noastră.

Utilajele și muncitorii societății MIS Grup au intrat pe șantier la viitorul obiectiv sportiv din județul Brașov.

Sala Polivalentă construită la Brașov va avea o capacitate de 10.075 de locuri în condițiile unei utilizări flexibile, fiind cea mai mare din țara noastră. Aceasta va fi destinată competițiilor sportive, concertelor, conferințelor, congreselor, activităților culturale.

În cadrul complexului sportiv va fi amenajată și o sală de antrenament și încălzire, dotată cu tribune pentru public cu o capacitate de 1.158 locuri. Subsolul va asigura accesul în incinta de joc a sălii de sport, a sălii de încălzire și va găzdui vestiare, săli de recuperare, grupuri sanitare, sală de forță, cabinete medicale, o sală de antrenament și depozite pentru echipamente sportive.

“Adițional, vom regăsi aici spații tehnice, de depozitare, adăpost de protecție civilă, depozite deșeuri și de aprovizionare pentru serviciile publice. Parterul complexului sportiv este nivelul unde vor fi realizate accesele în clădire pentru public.

Regăsim aici spații comerciale și servicii de bar, iar distribuția spectatorilor în tribune și loje va fi asigurară pe verticală pe cele 8 grupe de scări, până la etajul 1”, au explicat reprezentanții MIS Grup.

Trebuie să fie gata în trei ani

Mezaninul este dedicat publicului. Acesta va avea spații pentru grupuri sanitare și două zone cu logii pentru acces în exterior, o zonă cu patru săli de conferințe (două de 129 locuri și două de 60 locuri), baruri și garderobe.

Etajul 1 va fi alocat publicului, accesului VIP, presei. În incinta Sălii Polivalente vor fi amenajate 888 de locuri de parcare pentru autoturisme, 9 pentru autocare, 3 pentru autocamioane. Termenul de finalizare a lucrărilor este de trei ani.

Valoarea lucrărilor este de 356 de milioane de lei, din care Primăria Brașov suportă 3,5%. Termenul de execuție este de trei ani.

Contractul pentru sala polivalentă a fost obținut de asocierea MIS Grup (lider), Electrogrup Cluj, Energosteel ART, Yenigun, având ca subcontractanți societățile Terratest Geotehnic, Loyal Center, Eco Garden Construct, Roland Survey, Saiatest, Generalsting, Dianova Instal, Abcony Serv, Elron Energy, KONE Ascensorul.

MIS Grup Maieru a derulat afaceri de 126 de milioane lei anul trecut și a raportat un profit net de 9,2 milioane, având 183 angajați. Ca asociați figurau Ioan și Virginia Farcaș, ambii cu câte 50% din capitalul social.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

2022, an de cotitură pentru construcțiile din Oradea

Articolul următor
Proiectul din Mărișel a fost realizat de Specific Urban, iar beneficiarii investiției sunt Traian Florescu, Cristian Sebeni, Dan Vălean.

Hotel cu cinci etaje, respins la Mărișel

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share