Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a stins din viață artizanul Business Days Târgu Mureș

Fondatorul Business Days Târgu Mureș, proiect demarat în anul 2010 în ”Orașul Trandafirilor” și transformat apoi într-un proiect național de succes, Laszlo Pacso, s-a stins din viață sâmbătă, 4 februarie, la vârsta de 51 de ani.

Fost președinte al Junior Chamber International (JCI) Târgu Mureș, organizație a tinerilor oameni de afaceri, Laszlo Pacso s-a născut la Hunedoara în data de 8 august 1971 reușind să treacă, datorită ambiției și viziunii sale, de la domeniul studiat, inginerie, la consultanță în afaceri pentru a deveni apoi trainer de succes în management de proiect.

De mai mulți ani, era stabilit în capitală, unde în luna noiembrie a anului trecut a coordonat echipa care a organizat Gala Business Days 2022.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

(Redacția)

Post-ul S-a stins din viață artizanul Business Days Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
21
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

După o creștere de 25% în 2022, Leader Team Broker construiește, împreună cu Allianz Worldwide Care si April International, polițe de sănătate dedicate românilor

Articolul următor

Povești de succes la conferința Transilvania Digital Innovation Hub Oradea

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
21
Share