Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Complexul Wellness Termal Nymphaea Oradea va avea bazin de înot exterior

Pentru publicul interesat de recreere în Complexul Wellness Termal Nymphaea, municipalitatea pregătește construirea unui bazin exterior de înot, amplasat lângă corpul principal (cel în formă de lotus), chiar între petalele acestuia.

Administrația Domeniului Public a solicitat Comisiei municipale de urbanism și amenajare a teritoriului (CMUAT), întrunită săptămâna trecută, aviz pentru extinderea zonei de bazine în cadrul complexului Nymphaea, respectiv construirea unui bazin exterior de înot.

Bazin exterior de înot

Complexul de agrement realizat în anul 2016 a devenit un nucleu de atractivitate urbană, sportivă, recreativă și turistică, care atrage numeroși vizitatori atât din regiunea de nord-vest a țării, cât și din alte zone, inclusiv din străinătate. Prin această investiție, gradul de atractivitate a complexului va crește și mai mult. Bazinul va avea o suprafață de 200 mp, un gabarit de 10/20 m, iar accesul se va face din incintă, bazinul fiind prevăzut cu o retragere de 3,25 m față de corpul principal existent. Acesta este gândit ca un bazin de înot modern, care să intre în armonie atât cu fondul construit, cât şi cu elementele existente înconjurătoare. Prin proiect se propune ca plaja bazinului să fie amenajată cu dale, pavarea zonei din jurul bazinului urmând să se facă cu plăci antiderapante pentru trafic intens.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cele două blocuri preconizate de Automobile Service Bistrița (ASB) ar urma să aibă nouă etaje, iar proiectul a primit deja avizul de oportunitate din partea municipalității.

Automobile Service ridică două blocuri la Bistrița

Articolul următor

Bugetul Timișoarei a fost aprobat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share