Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se deschide primul magazin Maxi Pet din Târgu Mureș!

Animalele de companie din Târgu Mureș vor avea, și ele, propriul lor hipermarket! În 17 februarie, Maxi Pet, lider național în comerțul cu hrană și accesorii dedicate animăluțelor de companie, deschide primul magazin în Târgu Mureș.

Situat în Retail Park Doja, Str. Gheorge Doja 64 – 68, Maxi Pet Târgu Mureș oferă clienților din zonă posibilitatea de a găsi într-un singur loc tot ce au nevoie pentru animăluțele lor și de a primi sfaturi utile pentru creșterea și îngrijirea lor. „Echipa Maxi Pet Târgu Mureș este mândră să se alăture tuturor celorlalți iubitori de animăluțe și să completeze, astfel, rețeaua națională cu cede-al 9-lea magazin din lanț” – Ioana Mărgărit, Store Manager Maxi Pet Târgu Mureș.

Cu peste 10 de ani de experiență și cu mii de animăluțe de companie satisfăcute, căutăm să ne asigurăm că fiecare membru al familiei este mulțumit și cu zâmbetul pe buze.

În plus, între 17-19 februarie, la deschiderea magazinului Maxi Pet Târgu Mureș, te așteptăm cu multe cadouri și surprize. Adorăm să fim vizitați de animăluțe, așa că te invităm să vii în magazinul nostru împreună cu animăluțul tău. Vei găsi magazinul în Retail Park Doja, la adresa Str. Gheorghe Doja 64-68.

Maxi Pet – hipermarket și farmacie veterinară pentru animăluțele de companie

La Maxi Pet Târgu Mureș, pe lângă produsele pe care te-ai obișnuit să le găsești într-un magazin specializat – hrană, jucării, recompense și accesorii – vei găsi și farmacie veterinară pentru tratarea nevoilor alimentare speciale sau nevoilor medicale ale animalelor de companie. Medicii veterinari specializați te vor întâmpina cu sfaturi și recomandări pentru nutriția, igiena și sănătatea animalului tău și se vor bucura să contribuie la dezvoltarea acestuia.

Maxi Pet App – Aplicația mobilă dedicată animăluțelor de companie, dar cu tu care economisești!

Maxi Pet a lansat anul trecut propria aplicație mobilă împreună cu programul de loialitate, Maxi Pet Club.

Aplicația este ușor accesibilă prin intermediul telefoanelor mobile cu sistem de operare Android sau iOS și îți pune la dispoziție oferte și cupoane de reduceri pentru animăluțul tău. În cadrul ei, utilizatorii pot acumula puncte prin scanarea cardului digital din aplicație la fiecare cumpărătură pe care o efectuează în magazinele fizice Maxi Pet. Astfel, ei pot beneficia de reduceri și bonusuri.

Practic, în cadrul programului de loialitate, valorizăm fiecare leu cheltuit. În Maxi Pet Club, se contorizează și se recompensează fiecare leu, clienții beneficiind, atunci când ating diverse praguri, de reduceri și bonusuri” – Cornel Mocanu, Chief Operations Offier Maxi Pet România. 

La marea deschidere Maxi Pet Târgu Mureș din 17 februarie, colegii din magazin vor fi disponibili pentru a te ajuta la descărcarea și utilizarea aplicației.

Maxi Pet – mai aproape de tine, implicați în comunitate 

Comunitățile locale sunt organisme vii care contribuie și influențează bunul mers al societății. Maxi Pet este o comunitate care se dedică constant bunăstării animalelor și a stăpânilor acestora. 

Susținem, oricând, animăluțele fără stăpân, ne implicăm în campanii de adopție, donăm hrană și accesorii sau promovăm instruirea părinților de animăluțe atât în interiorul magazinelor, cât și în afara lor, pe rețelele sociale. Astfel, așteptăm cu nerăbdare să devenim membri ai comunității locale și să ne construim reputația de excelență în rândul părinților de animale de companie din Târgu Mureș și împrejurimi” declară Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet România.  

În concluzie, Maxi Pet se angajează să ofere atât produse și servicii de calitate superioară, cât și o experiență digitală ușor de utilizat, care se potrivesc nevoilor tale. Vei descoperi un nou univers dedicat, în întregime, ție și animăluțului tău, care vine acum cu mai multe recompense.

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe Facebook, Instagram, Tik Tok și YouTube, căutând handle-ul @maxipetromania.

Maxi Pet Târgu Mureș

Str. Gheorghe Doja 64 – 68, Retail Park Doja, Târgu Mureș

Program: Luni – Duminică, 09.00 – 21.00

Nr. Telefon: 0365 407 099

Post-ul Se deschide primul magazin Maxi Pet din Târgu Mureș! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Programări online pentru vizita la Centrele de Relații cu Publicul Delgaz Grid

Articolul următor
Propunerea legislativă privind organizarea activității de intermediere imobiliară a fost depusă la Camera Deputaților și înregistrată la Senatul României pentru dezbatere în prima etapă de legiferare.

Legea agentului imobiliar, agreată de asociațiile din domeniu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a anunțat prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.
Citeste mai mult

TIFF atrage turiștii străini în Ardeal

70% dintre participații care nu sunt din Cluj vizitează orașul pentru TIFF, potrivit unui studiu al Universității Babeș-Bolyai…
Citeste mai mult

Cum am ajuns să plătim cu cardul

În ziua de astăzi, cei mai mulți dintre noi folosim în mod regulat cardurile atunci când realizăm plăți.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share