Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ADAA și US Institute of Business and International Development vor colabora pentru susținerea și promovarea afacerilor sustenabile

US Institute of Business and International Development, cu sediul în Washington D.C. (USIBID) se alătură demersului Asociației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA de a susține și promova afacerile sustenabile, prin implicarea în proiectul național de “Educație financiară pentru creșterea economică și dezvoltarea afacerilor”. În acest sens, reprezentanții celor două organizații au semnat un acord de cooperare și susținere reciprocă în vederea dezvoltării comunităților de business la nivel național și internațional.

Andreea Negru, Președinte fondator ADAA, a declarat: “Cooperarea este cheia succesului pentru afaceri și comunități deopotrivă și cred că lucrând împreună cu USIBID vom reuși să creăm valoare adăugată în comunitatea de business. Ambele organizații au un obiectiv comun: să contribuie la dezvoltarea mediului antreprenorial. Atunci când vorbim de cooperare, un prim proiect se referă la <Educația financiară pentru creșterea economică și dezvoltarea afacerilor>, unde USIBID este partener oficial. Sunt convinsă că experiența și notorietatea USIBID va aduce plus valoare proiectelor ADAA, iar cooperarea între organizații se va extinde la nivel internațional”.

La rândul său, Manuel Oancia, Președinte USIBID, susține: “Credem că doar prin parteneriate sustenabile pentru creșterea și internaționalizarea afacerilor putem avea un aport esențial la dezvoltarea economică durabilă. Totul începe de la o viziune comună și dorință de colaborare. Trebuie să lucrăm împreună pentru a susține și dezvolta programe specifice antreprenorilor care să-i ajute să se dezvolte și să crească. Salutăm demersul ADAA de a se implica în sporirea gradului de educație financiară și ne alăturam acestuia oferind expertiza noastră în domeniul de bussines antreprenorilor din România pentru a face față provocărilor actuale. Investiția în educație financiară este cheia unei afaceri de success și a unei societăți emancipate.”

Prin acest parteneriat ADAA continuă demersul de a avea alături instituții cu notorietate, cu experiență și expertiză susținută la nivel național și internațional pentru a oferi antreprenorilor programe și proiecte specifice ce ii ajută să-și diversifice afacerile și să le scaleze pe plan internațional.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un nou centru comercial în județul Mureș

Articolul următor
Bogdan Ciungradi este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB).

AROBS și-a adus director de la Noriel

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share