Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AROBS și-a adus director de la Noriel

Bogdan Ciungradi este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB).

Multinaționala de software cu sediu la Cluj a decis să își consolideze departamentul financiar în condițiile numeroaselor sale achiziții.

Bogdan Ciungradi (foto) este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB). „Dorința de a consolida departamentul financiar la nivelul grupului a venit în contextul etapei de creștere în care ne aflăm încă din a doua jumătate a anului 2021.

Tranzacțiile de achiziții și fuziuni pe care le-am realizat, prin care am adus alături de noi antreprenori care își doresc să își dezvolte afacerile cu sprijinul nostru, au determinat creșteri ale activității, din punctul de vedere al diversificării și al complexității acesteia. Grupul nostru este implicat activ atât la nivelul industriilor, produselor și serviciilor software furnizate, cât și al numărului țărilor în care activăm.

Având în vedere multitudinea de beneficii, dar și provocări aduse de companiile care au devenit parte din AROBS, precum și perspectiva altor tranzacții viitoare, ne bucurăm că am reușit să ne consolidăm departamentul financiar prin cooptarea unui CFO cu experiență notabilă în domeniu”, a declarat Voicu Oprean, fondator al AROBS.

Manager cu experiență în patru companii

Bogdan Ciungradi este un executiv cu o experiență de 25 de ani în domeniile financiar și operațional. De-a lungul timpului, a deținut diverse poziții de conducere în companii ca Noriel Group, Țiriac Imobiliare, Siveco România, Flanco. El a contribuit la optimizarea proceselor de afaceri și financiare ale acestora și a urmat programul The Association of Chartered Certified Accountants.

Înainte de a se alătura AROBS, Ciungradi a deținut funcția de CEO al Noriel Group. În cadrul pozițiilor de conducere ocupate în companiile Flanco, Siveco și Noriel, a coordonat relația cu investitorii – în mare majoritate fonduri de investiții, precum și procesele de guvernanță corporativă.

„AROBS este una dintre cele mai dinamice entități din domeniul tehnologiei în România și îmi doresc să contribui, alături de colegii mei, la implementarea eficientă a strategiei de dezvoltare a Grupului, păstrând atât spiritul antreprenorial, cât și consolidând procesele de guvernanță corporativă”, a declarat Bogdan Ciungradi.

Obiectivul anului: Piața Principală a BVB

În calitate de CFO al AROBS, el va fi responsabil de coordonarea activității departamentului financiar și eficientizarea operațiunilor în vederea stimulării performanței financiare la nivel de grup. Totodată, va fi implicat în procesul privind transferul acțiunilor AROBS pe Piața Principală a Bursei de Valori București, un obiectiv pe care compania urmărește să-l atingă anul acesta.

Din 2021 AROBS a desfășurat o campanie intensă de M&A prin achiziționarea companiilor Berg Software, AROBS Engineering (fosta linie de business și echipă Enea Software Development Services), grupul Nordlogic, Centrul de Soft GPS România și SYDERAL Polska, demararea includerii în grup a celor două entități din Republica Moldova, AROBS Software și AROBS TrackGPS.

AROBS Cluj are o capitalizare, pe BVB, de 865 milioane de lei. Aceasta furnizează servicii și soluții software în diverse industrii, cu 70 de parteneri din cadrul diviziei Software Services prezenți în Europa și America. 11.000 de clienți din Europa și Asia folosesc produsele software ale companiei. AROBS este prezentă în 11 locații din România și 9 din străinătate, cu 950 de specialiști și colaboratori.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ADAA și US Institute of Business and International Development vor colabora pentru susținerea și promovarea afacerilor sustenabile

Articolul următor
Alok, Morten, Don Diablo, Salvatore Ganacci, Timmy Trumpet, Sofi Tukkers sunt artiștii anunțați, în prima fază, la Neversea.

Neversea anunță primul val de artiști

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share