Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Businessmenii din Cluj, la cina de adio a directorului Centrului Cultural German

Evenimentul de la Napoli Centrale a grupat numeroși antreprenori din Cluj | Foto: Antonio Patane

Oameni de afaceri locali și străini au ținut să ia parte la ultima lor întâlnire cu Ingo Tegge înainte de a pleca în Elveția.

“După șapte ani petrecuți aici, Ingo Tegge, directorul Centrului Cultural German (CCG) Cluj, se va muta în curând la Zurich, pentru o nouă poziție în Elveția”, a explicat Antonio Patane, fondatorul FSP Global, organizator al evenimentului.

“Ingo Tegge s-a născut la Bremen, în nordul Germaniei, și a studiat la Universitatea Liberă din Berlin. A dobândit experiență în managementul cultural internațional, precum și în consultanță de afaceri înainte de a fi numit director al CCG, în 2016.

În acest rol, a promovat schimbul cultural între Germania și România, precum și colaborarea europeană prin numeroase proiecte și parteneriate. Este căsătorit cu o româncă, împreună cu care are doi copii.

Ingo Tegge și-a adunat observațiile sale profesionale și private despre cultura (sau culturile) din această țară în seria “Lucruri pe care le-am învățat despre România”, care a atras atenția presei și a publicului”, a menționat Patane.

Printre invitații de la restaurantul Napoli Centrale s-au mai numărat oameni din business, avocatură sau instituții publice precum Ludger Thol, Florin Sabou, Călin Iuga, Florin Bugnar sau Emilia Botezan. Tegge și-a desfășurat activitatea pe mai multe continente: a lucrat în Africa de Sud, Nigeria, Germania și România. După doi ani în Africa, a intrat în domeniul consultanței la compania Dexina, aproape de Stuttgart.

Pasionat de culturi străine, a efectuat apoi o călătorie în jurul lumii după perioada petrecută în Africa. A revenit pe scena culturală în 2016, la Cluj, când a preluat postul de director al CCG de la Fabian Mühlthaler. Printre evenimentele organizate de Tegge aici se numără Festivalul Clujotronic, happening-ul multimedia The Future Is History sau dezbaterea Talk | Art in Times of the War.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

HOTCO GOES TO VIENNA in 2023

Articolul următor
Borza Internazionale del Turismo (BIT) Milano și International Mediterranean Tourism Market (IMTM) Tel Aviv sunt târgurile la care Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) va participa în această lună.

Meșterii Maramureșului fac show la târgurile din Milano și Tel Aviv

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share