Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Seria de evenimente „Secretele antreprenorului de succes” începe la Oradea

Evenimentul este organizat de IMM Club în colaborare cu Asociația Firmelor Bihorene (AFB), Asociația de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului (ARDT) și Organizația Femeilor Antreprenor (OFA) UGIR.

Evenimentul, organizat în Cetatea Oradea, Corpul F, în data de 22.02.2023, face parte dintr-o serie ce urmează să continue în Alba-Iulia, București, Cluj Napoca și Iași.

Secretele antreprenorului de succes” își propune să scoată în față oamenii dedicați cauzei antreprenorilor și poveștile lor, astfel încât și alți antreprenori să beneficieze de pe urma expertizei și experienței acestora pentru a-și atinge obiectivele de business cu suportul lor, dar și pentru a servi ca modele, pentru a ajuta la educația și evoluția comunităților din care provin.

Liviu Sav

Majoritatea antreprenorilor de succes sunt necunoscuți, iar viețile lor sunt învăluite de mister. Mulți dintre ei trăiesc și se plimbă printre noi fără ca noi să îi recunoaștem. Despre ei circulă doar legende, anecdote sau povești, dar nu știm cu adevărat dacă sunt reale. Însă, un lucru este cert. În spatele succesului lor au fost, sunt și vor fi întotdeauna profesioniști, experți, manageri, angajați, colaboratori și parteneri care și-au dorit ca viziunea acestor antreprenori să devină realitate. Dar, la rândul lor, și oamenii din spatele antreprenorilor de succes sunt, de cele mai multe ori, necunoscuți și doar arareori este vizibilă legătura dintre profesionalismul și dedicație lor și succesul antreprenorilor. Iar pentru tineri, acest lucru este aproape imposibil de remarcat”, spune Liviu Sav, vicepreședintele AFB și unul dintre inițiatorii proiectului.

Scopul evenimentului

Fără rezultate palpabile și sustenabile, IMM-urile românești nu au viitor, iar fără informații, soluții și instrumente adecvate, rezultatele sustenabile sunt greu de obținut.

Această serie de evenimente, împreună cu acțiunile premergătoare și ulterioare lor pe care le organizăm împreună cu diverși parteneri din toată țara, se doresc a se constitui într-o platformă prin care profesioniștii și oamenii dedicați din spatele antreprenorilor de succes să iasă în față, să fie cunoscuți și să vină să ajute la susținerea și ghidarea altor antreprenori de-a lungul acestui drum anevoios către succesul în afaceri, dar și la formarea următoarei generații de antreprenori și profesioniști”, explicăMelinda Morariu, coordonator pe Transilvania în cadrul IMM Club.

Bazarul antreprenorului

În cadrul evenimentului va fi organizat Bazarul antreprenorului – un concept one stop shop, în care antreprenorul smart poate obține repede și ușor mai tot ce are nevoie.

Așa cum sâmbăta dimineața mergi la piață și în maxim 2 ore îți rezolvi majoritatea cumpărăturilor, la fel, venind la Bazar, vei găsi «bunătăți» pentru afacerea ta, pe care altfel îți va lua săptămâni sau luni să le găsești. În plus, la tombolele organizate vei putea câștiga o parte din aceste «bunătăți» fără să dai bani pe ele”, precizează Ionuț Fodoca, coordonatorul național al IMM Club.

Cu alte cuvinte, în cadrul Bazarului se vor găsi oferte de soluții, produse și servicii, dar și informații utile despre finanțări nerambursabile, despre credite sau leasing, asigurări, servicii profesionale și training, soluții IT și aparatură, etc.

Informația în primul rând și Antreprenor în devenire

Evenimentul cuprinde și două sesiuni de prezentări în care, pe lângă poveștile de succes ale unor antreprenori locali, vor veni experți din diverse domenii, care vor vorbi despre cum au pus umărul la clădirea unor afaceri de succes, dar și ce recomandări au pentru cei care caută să înceapă o carieră antreprenorială”, a menționat Filip Barabas, președintele ARDT și coordonatorul programelor pentru tineret în cadrul IMM Club.

Printre vorbitorii de la acest eveniment se numără Tudor Galoș, Simona Secară, Renate Popescu, Melinda Morariu, Octavian Dan, Ionuț Fodoca, Liviu Sav, precum și antreprenori de succes și alți experți care urmează a fi anunțați.

Ne dorim ca antreprenorii, managerii sau simplii angajați să găsească ceva interesant și util pentru ei și companiile lor. Vor fi povești spuse de antreprenori de succes, informații secrete despre succesul lor, oferte de neratat, sfaturi pentru cei aflați la început de drum, networking cu oameni speciali. Totul, într-o singură zi, într-un singur loc. Pe toți ce interesați îi așteptăm să vină oricând au timp pe parcursul întregii zile,”, a încheiat Liviu Sav.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autoritățile din Timiș și Timișoara au semnat contracte de finanțare pentru proiecte din PNRR, în valoare de zeci de milioane de lei

Articolul următor

Orădenii pot verifica gratuit dacă sunt expuși riscului de a face diabet

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share