Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Săvârșinul, Ghiorocul și Municipiul Arad, promovate la Târgul Național de Turism

Consiliul Județean Arad va promova Săvârșinul, Ghiorocul și municipiul la Târgul Național de Turism.

Anul acesta, Consiliul Județean va lansa în cadrul Târgului, care se va desfășura la Romexpo, în perioada 23-26 februarie, Turul Virtual al Aradului, cuprinzând 50 de obiective care vor putea fi accesate on-line și vizualizate și cu ochelari pentru realitatea virtuală. De altfel, cu acești ochelari speciali vor fi și prezentate obiectivele respective, publicului din târg.

Obiective promovate

De asemenea, Consiliul Județean a invitat în standul său primăriile Arad, Săvârșin și Ghioroc, pentru a promova trei zone importante ale turismului de gen city-break: municipiul, comuna regală de pe Valea Mureșului și „Litoralul Vestului”, cu Podgoria Miniș-Măderat. În materialele de promovare vor fi prezentate și stațiunile Moneasa și Băile Lipova.

Așa cum se știe, Consiliul Județean investește în promovarea turistică a Aradului. Anul acesta participăm la târguri naționale și internaționale și continuăm să organizăm evenimente locale, regionale, naționale și de nivel european, pentru a face mai cunoscute obiectivele arădene. Pe lângă asta, investim în crearea de noi obiective, în județ – la Căsoaia, la Moneasa, la Ghioroc, la Săvârșin, în general acolo unde există un potențial pentru turiști. La Târgul Național de Turism vom promova și turismul virtual, pentru a trezi interesul față de Arad”, a precizat Iustin Cionca, președintele CJ Arad.

Un obiectiv important al târgului de la București este și contactarea directă a agențiilor de turism care aduc turiști în România, pentru includerea Aradului în pachetul destinațiilor de toamnă-iarnă 2023 și primăvara-vara anului 2024, pachet care este în lucru în această perioadă

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noul pod peste Râul Mureș, la Ciugud, a fost finalizat

Articolul următor

Șapte microbuze electrice pentru Carei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share