Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Enery Power Holding preia portofoliul de regenerabile al canadienilor Jade Trust Power

Clifford Chance Badea a asistat sindicatul bancar format din Banca Comercială Română S.A. și Erste Group Bank AG în legătură cu finanțarea acordată pentru preluarea portofoliului de energie regenerabilă din România al companiei canadiene Jade Power Trust de către grupul austriac Enery Power Holding.

Tranzacția, care vizează două parcuri eoliene din Dobrogea, două proiecte de energie solară şi două centrale hidroelectrice, marchează exitul companiei canadiene din România și consolidarea prezenței pe piața locală a unuia dintre cei mai activi jucători regionali.

Echipa Clifford Chance Badea formată din Andreea Șișman, counsel, Mădălina Mailat și Gabriel Toma – senior associates și Nicolae Grasu, avocat, a acordat asistență pe tot parcursul proiectului, pe aspecte precum structurarea finanțării, redactarea, revizuirea, negocierea și asistența la semnarea documentelor de finanțare.

„Ne bucurăm să finalizăm cu succes acest proiect de finanțare în domeniul energiei regenerabile din România, fiind alături de BCR și Erste, de care ne leagă o relație dezvoltată în foarte mulți ani de colaborare”, spune Andreea Șișman. „Consolidarea portofoliului Enery în România confirmă încă o dată că țara noastră este un jucător esențial în Europa Centrală și de Est în domeniul energiei regenerabile și suntem onorați să contribuim cu experiența noastră la acest proiect”.

Nadia Badea, partener Clifford Chance care coordonează tranzacțiile de energie regenerabilă din România, adaugă: „Energia regenerabilă este astăzi o preocupare reală la nivel global, iar acest lucru se reflectă în dinamica investițională din România. Această tranzacție a fost extrem de interesantă pentru că, pe de o parte, am lucrat încă o dată cu două dintre cele mai mari bănci care sunt foarte active în domeniu, iar de cealaltă parte am colaborat cu o companie foarte activă în regiune, cu care lucrăm și pe alte tranzacții în domeniul energiei regenerabile”.

Sursa foto deschidere: arhivă

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MIPIM Awards 2023. The shortlist is out! – Best Office & Business Project

Articolul următor

Performerii anului 2022 pe piața de capital. AROBS, BT și Teraplast, premianții din provincie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share