Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Expoziție cu 1.000 de cocori origami la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

1.000 de cocori pentru pace

Ambasadorul Japoniei în România, Hiroshi Ueda, a transmis un mesaj de susținere pentru toți cei implicați în realizarea proiectului „1.000 de cocori pentru pace”.

El s-a declarat drept emoționat de faptul că, în mijlocul atâtor provocări, atât de mulți oameni din Cluj-Napoca și din împrejurimi s-au unit pentru a crea cocori de hârtie, rugându-se pentru pace.

Mesajul va fi transmis de Yusuke Sumi, directorul Centrului Cultural Japonez din cadrul Universității Babeș-Bolyai (CCJ-UBB), în cadrul vernisajului din 18 februarie, de la 11:00, de la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (MET).

Apelul la realizarea “cocorilor” a fost lansat în ianuarie de către MET, instituție publică de cultură sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, în parteneriat cu Asociația Para la Inteligencia Social (Spania), CCJ și Centrul de Studii Japoneze Sembazuru din UBB, Direcția de Asistență Socială și Medicală Cluj-Napoca, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Anime Culture Club.

Organizatorii au mulțumit tuturor celor care s-au implicat în realizarea cocorilor din hârtie origami, oameni de toate vârstele, din Cluj-Napoca și alte localități. Aceștia au realizat împreună 3.000 de cocori, care vor fi prezentați, al căror mesaj de pace va călători în întreaga lume.

În 18 februarie, două expoziții prezentând cocori origami vor fi deschise, în paralel, în Cluj-Napoca și Fuengirola (Spania), marcând dorința de pace a oamenilor de toate vârstele din două zone diferite ale Europei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Invităm cabinetele de Obstetrică-Ginecologie publice şi private şi cabinetele de medicină de familie să se alăture programului de screening al cancerului de col uterin

Articolul următor
CCIM și CMM au început pregătirile pentru manifestarea științifică și expozițională MaraMedica. Expoziția de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară.

MaraMedica revine după trei ani de pandemie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share