Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MaraMedica revine după trei ani de pandemie

CCIM și CMM au început pregătirile pentru manifestarea științifică și expozițională MaraMedica. Expoziția de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) și Colegiul Medicilor Maramureș (CMM) vor reuni industria medicală în Baia Mare.

CCIM și CMM au început pregătirile pentru manifestarea științifică și expozițională MaraMedica. Expoziția de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară va avea loc în perioada 16-18 martie, la Salonul Artelor din cadrul Bibliotecii Județene, în vreme ce componenta științifică a manifestării se va desfășura în sala de conferințe a instituției.

După trei ani de restricții impuse de pandemie, organizatorii au reușit să reprogrameze în agenda evenimentelor din acest an și manifestarea științifică și expozițională adresată domeniului medical.

S-au alăturat, în calitate de parteneri, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România – Filiala Maramureș și Biblioteca Județeană. MaraMedica a marcat ”majoratul” evenimentului, ediția din acest an adresându-se mai mult medicilor și unităților medico-sanitare.

CCIM a invitat expozanții să prezinte în cadrul Salonului Artelor noile tendințe, produse și servicii dar și oferte din domeniul medicinii și tehnicii dentare. Componenta expozițională oferă oportunitatea de a întâlni parteneri de afaceri, clienți actuali și potențiali, în cadrul unui eveniment creditat EMC, organizat în aceeași perioadă de CMM, în sala de conferințe a bibliotecii.

MaraMedica este evenimentul CCIM care se adresează producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală și produse chimico-farmaceutice pentru medicină și tehnică dentară. Componenta științifică a acestui eveniment aparține CMM.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
1.000 de cocori pentru pace

Expoziție cu 1.000 de cocori origami la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Articolul următor
Părțile semnatare de la București ale acordului pentru cele două pasaje subterane au fost ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol. 

Cum vor arăta viitoarele pasaje supraterane ale Băii Mari

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share