Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se deschide Cinema Scala. Pe bune

Primele bilete la Cinematograful Scala se vor pune în vânzare începând din 20 februarie, potrivit Sălajul Liber. Tichetele vor fi disponibile atât la casa de bilete de la Scala, cât și online, de pe website care va deveni funcțional de luni.

Biletele la primul film programat oficial după lucrările de modernizare a obiectivului vor fi puse în vânzare.

Primele bilete la Cinematograful Scala se vor pune în vânzare începând din 20 februarie, potrivit Sălajul Liber. Tichetele vor fi disponibile atât la casa de bilete de la Scala, cât și online, de pe website care va deveni funcțional de luni.

Cel dintâi film care va rula în cinematograf va fi “Avatar 2”. Proiecția va fi 3D, în sala mare. Filmul va rula vineri, 24 februarie, cu începere de la ora 17:00, prețul unui bilet fiind fixat la 30 de lei.

Lucrările au fost recepționate în septembrie anul trecut, iar în 2023, pe data de 13 ianuarie, Scala a fost din nou în centrul atenției. La Zalău a ajuns ministrul dezvoltării, Attila Cseke, care a semnat actele de predare-primire ale investiției.

Lucrările de reabilitare au început în 2019. Noul cinematograf are o sală mare de cinema cu 247 locuri, un planetariu digital (singurul din Vestul României) și o sală mică de cinema 3D.

Proiectul de reabilitare este finanțat din fonduri guvernamentale în cadrul programului derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fonduri Europene prin Compania Națională de Investiții.

Antreprenorul general TCI Cluj a terminat, toamna trecută, reabilitarea obiectivului, însă ca acesta să devină funcțional avea nevoie de toate autorizațiile. Inițial, oficialii primăriei mizau inițial pe darea sa în funcțiune înaintea sărbătorilor de iarnă.

Lucrările au durat trei ani, cu numeroase amânări. Conform planurilor, lucrările trebuiau să fie terminate în vara lui 2021, apoi termenii avansați au fost depășiți. Sala de spectacole trebuia să aibă, potrivit planurilor inițiale, 500 de locuri, însă proiectanții au spus că aceasta era puțin probabil să se umple, deci au propus redimensionarea imobilului, prin divizarea în trei spații.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Peste 160 de firme din acest județ își produc sau își vor produce energia electrică din surse regenerabile, arată datele Distribuție Energie Electrică România

160 de companii din Bistrița își produc singure energia electrică

Articolul următor

Art Safari îi prezintă pe cei 10 urmași ai lui Constantin Brâncuși

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share