Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oamenii dedicați, scoși la lumină într-un eveniment dedicat antreprenorilor

Cetatea Oradea va găzdui miercuri, 22 februarie 2023, evenimentul „Secretele antreprenorului de succes”.

Evenimentul, organizat de IMM Club în colaborare cu Asociația Firmelor Bihorene (AFB),Asociația de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului (ARDT) și Organizația Femeilor Antreprenor (OFA) UGIR este primul dintr-o serie care va continua la Alba-Iulia – 5 aprilie, Bucuresti – mai, Cluj-Napoca – iunie, Timisoara – octombrie și Iasi – noiembrie.

Seria de eveneminte „Secretele antreprenorului de succes” își propune să aducă la lumină oamenii dedicați cauzei antreprenorilor și poveștile lor, astfel încât și alți antreprenori să beneficieze de pe urma expertizei și experienței lor pentru a-și atinge obiectivele de business cu suportul lor, dar și pentru a servi ca modele și a ajuta la educația și evoluția comunităților din care provin.

Agendă

În cadrul evenimentului, participanții vor cunoaște povestea unui antreprenor de succes, surpriză, care a creat unul dintre cele mai cunoscute branduri bihorene.

Conferința va continua cu – Informația în primul rând – sesiune de prezentări de informații, soluții și instrumente utile pentru antreprenori.

Cum creștem valoarea firmei prin privacy compliance?” se numește prezentarea lui Tudor Galos, expert in privacy.

Simona Secara, expert contabil și consultant va vorbi despre Contabilul, confidentul antreprenorului de succes”.

Cei prezenți vor afla de la Marius Maier, consultant în managementul riscurilor – Ce riscuri își asigură antreprenorii de succes.

Melinda Morariu, expert în finanțări nerambursabile, le va explica celor prezenți cum utilizează antreprenorii de succes finanțările nerambursabile.

Bazarul antreprenorului

În cadrul evenimentului va fi organizat și Bazarul antreprenorului. Acesta va cuprinde o sesiune de Q&A, prezentarea expozanților cu stand propriu, discuții cu expozanții și o tombolă cu premii constând în produse și servicii oferite de sponsori și cărți de business cu autografele autorilor.

Așa cum sâmbăta dimineața mergi la piață și în maxim 2 ore îți rezolvi majoritatea cumpărăturilor, la fel, venind la Bazar, vei găsi «bunătăți» pentru afacerea ta, pe care altfel îți va lua săptămâni sau luni să le găsești. În plus, la tombolele organizate vei putea câștiga o parte din aceste «bunătăți» fără să dai bani pe ele”, precizează Ionuț Fodoca, coordonatorul național al IMM Club.

Antreprenor în devenire

Ultima parte a evenimentului se ve numi Antreprenor în devenireși va cuprinde prezentări interesante din partea unor specialiști:

  • Un business poate funcționa și fără contracte. ADEVĂR sau MINCIUNĂ? – Claudiu Popovici, avocat;

  • Decizii care omoară un business – Cristian Popa, expert în reorganizarea afacerilor;

  • Între basm și realitate – Cum ne finanțăm afacerea în primul an? Business angels/crowdfunding sau 3F (family, friends and other fouls)? – Razvan Cheregi, consultant financiar;

  • Unde găsim informațiile “secrete” pe care le folosește un antreprenor de success? – Ionut Fodoca, expert în vânzări;

  • Ce trebuie investit în oameni pentru a avea un business de succes? – Sofia Augusta Laza, psiholog și Filip Barabas, expert în probleme pentru tineret;

  • Greșeli pe care le-am făcut ca antreprenor – interviu cu Radu Ciordaș, antreprenor.

Povestea evenimentului

Majoritatea antreprenorilor de succes sunt necunoscuți, iar viețile lor sunt învăluite de mister. Mulți dintre ei trăiesc și se plimbă printre noi fără ca noi să îi recunoaștem. Despre ei circulă doar legende, anecdote sau povești, dar nu știm cu adevărat dacă sunt reale. Însă, un lucru este cert. În spatele succesului lor au fost, sunt și vor fi întotdeauna profesioniști, experți, manageri, angajați, colaboratori și parteneri care și-au dorit ca viziunea acestor antreprenori să devină realitate”, spune Liviu Sav, vicepreședinte AFB, unul dintre coorganizatorii evenimentului.

Această serie de evenimente, împreună cu acțiunile premergătoare și ulterioare lor pe care le organizăm împreună cu diverși parteneri din toată țara, se doresc a se constitui într-o platformă prin care profesioniștii și oamenii dedicați din spatele antreprenorilor de succes să iasă în față, să fie cunoscuți și să vină să ajute la susținerea și ghidarea altor antreprenori de-a lungul acestui drum anevoios către succesul în afaceri, dar și la formarea următoarei generații de antreprenori și profesioniști”, explică Melinda Morariu, coordonator pe Transilvania în cadrul IMM Club.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Reabilitarea cabanei Vadu Crișului se apropie de final

Articolul următor

Mirii bihoreni sunt așteptați la MOJO Wedding Expo, cel mai mare târg de nunți din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share